reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Basia, fajne skarby... Mati już taki duży... my też mamy taką piaskownicę, nawet i 4 dzieci się zmieści, bo jest z takimi ławeczkami, co się potem zamyka (dobra ochrona przed kotem:-D)

Olena, udanej jutrzejszej imprezy... i jak tam... rowerek fajny? Już skręcony? U nas skręcanie prawie pół dnia memu bratu zajęło (nie było instrukcji, tylko na youtubie), ale super się spisał :tak: i już Młodej daliśmy ze 2 tygodnie temu, wypróbowała nawet, bo był wtedy ciepły weekend

a my teraz Zmierzch oglądamy :-)

reklama
Dzieki, no nasza piaskownica tez z dachem, bo chodza kocury w kolo. Nie wiem jak sie ich pozbyc zeby nam w kwiatkach nie robily:angry:
Ja zmierzch widzialam kilka razy, jakos mi dzien zlecial, ze nie wiem kiedy zrobila sie 22:30 :nerd:
Mam pranie do wieszania i zmykam spac.

Basia dzieciaki słodkie :-)
A czemu Mai za wszelką cenę chcesz te wargi rozklejać? Może jak lekarze mówią, że nie trzeba to warto poczekać. Robią się jej jakieś infekcje?

Pysia Twój Mati przystojniaczek :szok: a kiedy idziecie na to wesele?

Olena udanej imprezki :-)

My też mieliśmy isc jutro na roczek, ale jubilat się rozchorował i rodzice przełozyli imprezę

Veronka no wlasnie ma nieprzyjemny zapach z cipki, do tego wiadomo nie lubi jak sie tam zaglada, ale zauwazylam, ze lapie sie za pampers, ogolnie jest marudna i placzliwa ostatnio. Poza tym czytalam ze jak one tak zostana to sie zrobia zrosty i zgrubienia, potem moze byc jeszcze gorzej.

rowerek tatusiowi nawet długo nie zszedł. około godzinki :) teraz rowerek jest schowany i motorek dla młodszego też. chłopcy oglądają bajeczkę a ja biorę się za porządki.

u was już piaskownica w obrocie? u nas tyle śniegu że szkoda mi chłopców że nowych rowerka i motorka na dworzu nie wypróbują.

U nas pogoda też do bani :baffled::-( niby słońce teraz świeci, ale zimno, no i śnieg nadal... muszę iść do miasta doniczki kupić, wczoraj kupiłam w Biedronce 3 storczyki, dziś idziemy na imieniny do cioci, 1 storczyk jest dla mnie, a drugi dla państwa młodych... idziemy za tydzień... oby dzieciaki pozdrowiały... Mati ma okropny kaszel, a na razie nie poszłam do lekarza, zobaczymy do poniedziałku, jak mu nie przejdzie, to powędrujemy...:-(

U nas też niestety rower stoi, choć Młoda by już chciała naukę uskuteczniać... bo do tej pory na starym to wcale nie chciała, i przez to pomyka nadal na 4 :-( ale chyba szybko pójdzie, zapał jest i z równowagą też ok, bo widziałam, że te małe kółka mało dotykają ziemi,więc jakby co, to ściągnę... tylko, żeby ta zima odpuściła:-D

Witam. Dzieciaki właśnie oglądają Zou, więc mam chwilkę na bb:tak: Przez okno widzę ładne słoneczko i jak na razie nie pada śnieg:-) bo wczoraj padał:baffled:... mógłby w końcu się rozpuścić:tak:. Pomału się biorę za porządki i pranie :tak:. I wielkimi krokami zbliża się nasza przeprowadzka:cool2:.
No az tak zle nie jest, bo Maja nie placze przy sikaniu, ale działac trzeba :dry:
Zobacz załącznik 547075
A tu moje dwa szkraby razem sie bawia :-D dzis tez tatus Maji skrecal piaskownice i okazalo sie ze wcale taka mala nie jest i spokojnie razem sie zmieszcza jak Mati podrosnie.
Super fotka:tak:

jutro mają wspólne urodzinki. starszy nie może się doczekać. młodszy najbardziej zainteresowny jedzeniem.

M właśnie składa rowerek dla starszego na prezent a dla młodszego motorek do odpychania nóżkami.

weekend, jak się cieszę że jest weekend :)
Udanej imprezki życzę:tak:
Basia_one: Może to smarowanie jednak coś pomoże:tak:

Motylla, a Wy też się przeprowadzacie? Dom czy mieszkanie?

U nas remont się ciągnie... ale co zrobić, skoro robimy wszystko... okna na razie mamy wymienione, teraz ekipa przygotowuje ściany, a ja dziś muszę farby wybrać... teraz chodzę po allegro i wybieram różności... już się nie możemy doczekać...
:-)

reklama
Do góry