reklama
Karolina, estetyki moze az za bardzo, ale z tolerancja u Ciebie kiepsciutko... zyjemy w 21 wieku,ludzie, opanujcie sie... chyba kazdy ma prawo decydowac o tym czy chce golic nogi czy nie, i nie byc za to potepianym!!!!
Dokładnie,więc skoro jesteś taka tolerancyjna to może zaakceptuj mój pogląd? zamiast non stop mnie negować?
M
marul
Gość
Niedawno oglądałem zdaje się na Discovery program o wolnych (wyzwolonych) kobietach, feministkach. jednym z przejawów ich walki z męskim szowinizmem było niegolenie się - niektóre nawet nie goliły brody (sic!). Te 10cm włosy spod pachy, że o innych nie wspomnę...
Ale cóż zyjemy w 21 wieku każdy ma prawo golić bądź nie to co chce, bądźmy tolerancyjni Karolinno!!!
Ale cóż zyjemy w 21 wieku każdy ma prawo golić bądź nie to co chce, bądźmy tolerancyjni Karolinno!!!
marul heh,masz rację
.
justyna po pierwsze:jakim prawem mnie potępiasz?A po drugie:gdzie ja kogoś obraziłam?użyłam niecenzuralnych słów?zwyzywałam kogoś? wyraziłam swoją szczerą opinię,po to jest ten wątek!!! przeczytałaś tytuł??? rozumiesz już ? .Forum to nie kółko wzajemnej adoracji.Kończę już te bezcelowe dyskusje bo to wątek o czymś całkiem innym.
elen_dir :-) myślisz że mąż pozwolił by ci wyrywać pensetą włoski na plecach
;-).chyba że masz taki dar przekonywania;-).

justyna po pierwsze:jakim prawem mnie potępiasz?A po drugie:gdzie ja kogoś obraziłam?użyłam niecenzuralnych słów?zwyzywałam kogoś? wyraziłam swoją szczerą opinię,po to jest ten wątek!!! przeczytałaś tytuł??? rozumiesz już ? .Forum to nie kółko wzajemnej adoracji.Kończę już te bezcelowe dyskusje bo to wątek o czymś całkiem innym.
elen_dir :-) myślisz że mąż pozwolił by ci wyrywać pensetą włoski na plecach

karolinna pelen luzik jesli chodzi o marula i tym podobnych wypowiadaczy nie ma rady na ich zdanie
a co do wyrywania wloskow wystraczy zaczekac do imprezki!!! jak wraca znieczulony to nie ma problemu wiesz jaka frajde mi to daje oj straszna jestem -prawda ale co tam!! i tak mnie kocha nawet jak mu powiem ze znow go spotkalo takie szczescie??!!
a co do wyrywania wloskow wystraczy zaczekac do imprezki!!! jak wraca znieczulony to nie ma problemu wiesz jaka frajde mi to daje oj straszna jestem -prawda ale co tam!! i tak mnie kocha nawet jak mu powiem ze znow go spotkalo takie szczescie??!!
reklama
a co do wyrywania wloskow wystraczy zaczekac do imprezki!!! jak wraca znieczulony to nie ma problemu wiesz jaka frajde mi to daje oj straszna

Podziel się: