reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

Jadę do szpitala ! coś troszkę zauważyłam ,że krwawię lepiej to sprawdzić.

Może dziś wrócę do domu chociaż wątpie.

Trzymajcie się zabieram torbę i jadę !

od Sergeevna: Jakby ktoś chciał nr kontaktowy do Olluchny, piszcie na PW. Zostawiła go tutaj dodanego w poście, ale bezpieczniej jest go usunąć i podać zainteresowanym Grudniówkom. Gdyby ktoś chciał coś napisać Olluchnie, mogę podać numer bez problemu. Lepiej tak, niż upubliczniać dla wszystkich - zwłaszcza nie związanych z wątkiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kolejne wieści od Slasik:

"U nas ciągle nic pewnego kiedy wychodzimy. Najpewniej to ja z Halinką wyjdę wcześniej ze szpitala, bo Ona jest silniejsza. Od wczoraj mam ją przy sobie i próbujemy się karmić - bo ogólnie Calineczki mają z tym problem. Anulka słabsza, ciągle jest karmiona przez sondę, rokowania są dobre, ale na pewno to jeszcze potrwa. Dzisiaj mam baby bluesa po całości: z 1 strony jestem szczęsliwa, bo tulę Halusię, a z 2 serce mi pęka na myśl o Ani samej w izolatce. pozdrawiam"

SMS od Oluchna wysłany 13:06

Cześć! krwawienie ustąpiło lecz i tak poleżę bo mam dużo bakterii w pochwie, jakaś infekcja więc jestem leczona.
Maluch miewa się dobrze waży 2700 a z ich obliczeń zaczynam dziś 37 tydz. Teraz jestem pod aparatem sprawdzającym kondycję małego. Pozdrawiam Was ! będę dawać znać

Odpisałam: Wszystkie BB mamusię trzymają kciuki z Ciebie i małego Pozdrawiają serdecznie i czekają na kolejne wieści :)

Zaraz jest obchód ja wciąż leże w szpitalu. Z maleństwem jest wszystko ok !
u mnie jak zwykle wody zatrzymały się w organizmie tzn. wczoraj wypiłam 2.2 litra wysiusiałam niecały litr tak być nie może, mam bakterie jakieś grzybicze. A białko z moczu już wyleczyli.
Więc poczekam sobie , aż wyniki będą super i mnie wypuszczą.
Liczę na czwartek ? piątek... chyba się nie przelicze.

Narazie mam dostęp do internetu postaram się pisać.

Pozdrowienia dla mamusiek trzymajcie się w dwupakach !

Uwaga.. Mam smsa od Sergi (z 20:03). Lezy pod ktg. Wszystko jest ok, nie ma skurczy. Po ktg przyjdzie do niej lekarz sprawdzic czy ma rozwarcie i co z tymi wodami sie dzieje. Sergi ma nadzieje, ze puszcza ja do domu. Pisze info bez jej zgody wiec pewnie linczowanie czeka mnie pozniej :-D odpisalam, ze trzymamy &&&& za to zeby wyszla do domu lub zeby dzidzia byla przy niej bo nie bylam pewna co woli ;-)

reklama
Do góry