Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam wagę tą zwykłą "z kreseczkami" i wiem, że ona mnie okłamuje i dodaje 1 kg, dziś rano się zważyłam i miałam taką jak 3 tygodnie temu, a potem na elektronicznej u lekarza i było 1kg mniej
ja zawsze u gina i diabetologa warzę się. Ehh nawet nie będę pisała ile ja na + jestem bo jak was czytam to zazdroszczę Mimo, że diabetolog mówi, że książkowo przybieram to mi ten przyrost średnio się podoba
U mnie 2 tygodnie temu stanęło na +12 i ma razie tak stoi, więc może nie będzie aż tak źle. ale prawda jest też taka że ostatnio nie daje rady zbyt dużo jeść do mi już mały naciska na żołądek...
ja tam nie wiem w co wierzyć tak jak piszecie. w domu mam elektroniczną i u lekarza taka sama, a w domu zawsze mi pokazuje 1-1,5 kg mniej niż w gabinecie..