reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Choco
grunt to szklanka do połowy pełna
))
U moich rodzicow np waga jest zawsze 3 kg mniej
dopiero ostatnio dali sobie to przemówić
bo wiele lat nie wierzyli 
U moich rodzicow np waga jest zawsze 3 kg mniej
Ann_
Bigbi no właśnie zazwyczaj było to o różnych porach i różnym "opakowaniu", ale podczas ostatniej wizyty specjalnie przed wyjściem się zważyłam w domu i było u lekarza więcej o 1 kg. Niby obie wagi elektroniczne i nie powinny oszukiwać, ale widocznie taka różnica to nie ma co się głowić.
M
Mar1
Gość
W ciągu ostatnich 2 tygodni przytyłam 1 kg !!!! Ależ się cieszę 
EM Ka
U mnie na ost wizycie +11kg, a jak sie mierzyłam ostatnio w obwodzie to z 64 na równe 100cm . 
EM Ka
Dziewczyny tez Tyjecie tak intensywnie juz ? Ja mam 16 kg, ostatnimi czasy kg na tydz i lekarz u ktorego byłam po drodze niz mój prowadzący zasugerował ze to nie zdrowo bo to sama woda i uważać na nią ale to co mam nie pić ?! ;/
Ja dobiłam do 9kg na plusie i na tym staneło ponad 2 tygodnie temu. Od tego czasu waga ani drgnie.
To lekarz zasugerował ci ograniczenie płynów? Przecież to chyba nie zdrowo. Mnie się wydawało, że właśnie powinnyśmy się porządnie nawadniać.
To lekarz zasugerował ci ograniczenie płynów? Przecież to chyba nie zdrowo. Mnie się wydawało, że właśnie powinnyśmy się porządnie nawadniać.

Ja też już zaczynam bardziej przybierać, mam już 9,4 kg na plusie, od ostatniej wizyty przybyło nam 1,6 kg w 3 tygodnie :/ Ale wiem, że to są moje grzeszki.
Dziwne, że lekarz każe ograniczyć wodę, ja słyszałam że powinno się pić od 1,5-3 litrów dziennie.
Dziwne, że lekarz każe ograniczyć wodę, ja słyszałam że powinno się pić od 1,5-3 litrów dziennie.
U mnie około miesiąc temu zatrzymało sią na +13 i stoi. Wyglada na to że tylko maluch rośnie i zabiera moje kg....
Nabieranie wody jest chyba dość normalne na koniec ciąży i na pewno nie wolno z nim walczyć nie pijąc. Staraj się raczej ograniczyć sól, mocno przetworzone produkty i tego typu rzeczy, a wody właśnie pić dużo.
Nabieranie wody jest chyba dość normalne na koniec ciąży i na pewno nie wolno z nim walczyć nie pijąc. Staraj się raczej ograniczyć sól, mocno przetworzone produkty i tego typu rzeczy, a wody właśnie pić dużo.
reklama
Alicjaaa85
też myślę tak jak kara, wszędzie piszą właśnie żeby broń Boże mniej nie pić, co ma się zgromadzić w nadmiarze to i tak się zgromadzi.
Ja jestem 8,5 kg na +, ale z tego 2 kg w ostatnie trzy tyg
PP
Ja jestem 8,5 kg na +, ale z tego 2 kg w ostatnie trzy tyg