reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZ przyrost WAGI;]

U mnie poczatek 22 tc i 6kg na plusie (aktualnie 62kg).
Kara ja od poczatku chodze na pilates 2x w tyg i raz w tyg na basen. Nie ojadam sie zbytnio, czasem pozwalam sobie na slodycze.
Ale moj przyrost jest stopniowy i w normie wiec sie nie przejmuje. Widocznie organizm potrzebuje troche zapasu dla malucha ;)

reklama
Dlatego basen jest super bo nie obciąża, a do tego mój ulubiony sport więc tym bardziej przyjemność i zdrowie.

Marciątko, coś ciężkiego zjadłaś, że takie koszmary?:D mam nadzieję, że to nie żaden sen proroczy!

u mnie po wczorajszym ważeniu u diabetologa 3kg na plusie ;) całkiem nieźle, na tym etapie z synem miałam większy przyrost. Oby już tak zostało :-p

MamKam nie pamiętam :p A za chwilę na imprezkę idę, więc może to było ostrzeżenie, co by za dużo nie jeść :p

No i ważę tyle co w zeszłym miesiącu :/ Lekarka się zastanawia co zrobić, żebym przytyła, hmm..

Ja dziś rano też się ważyłam i nadal 3.5 kg na plusie :-) :-) :-)

Myślę, że za dużo w tej ciąży nie przytyję :-)

Kude ja 8 kg na plusie :szok:,jak myslicie na ilu stanę? Tak się boję, bo w poprzedniej 30 kg..makabra.
Teraz jakoś specjalnie się nie objadam, no ale czasami apetyt bywa mega:zawstydzona/y:

An ka a Ciebie podziwiam, przy dwójce maluchów taka linia;-)

reklama
Dooda pociesze Cię przy Neli też przytyłam bardzo dużo :-D
A teraz to jedynie cukrzyca trzyma mnie w ryzach, bo ja niestety straszny łasuch jestem i skłonności do nadwagi posiadam...
Ale myślę, że Ty więcej niż 15 nie przytyjesz :-)
Szybko wróciłaś do wagi z przed ciąży?

Do góry