reklama
animka90
Fanka BB :)
Ja na plusie 4kg ciekawa jestem jak to się skończy, bo czekolada to teraz moja najlepsza przyjaciółka
a najlepsze jest to, że czekolady ogólnie nie lubię, ehhh ta ciąża
Kusiak może wcale nie będzie aż tyle :-)
Ja z młodym przytyłam 11kg ale w karcie ciąży już w 23tygodniu już waga jest +7kg
Za to z gwiazdą na początku schudłam 5kg do 24tygodnia to odrobiłam, a potem jeszcze 16 dobiłam :-/
Ja z młodym przytyłam 11kg ale w karcie ciąży już w 23tygodniu już waga jest +7kg
Za to z gwiazdą na początku schudłam 5kg do 24tygodnia to odrobiłam, a potem jeszcze 16 dobiłam :-/
Ostatnia edycja:
Ja na razie mam 2 kg na plusie, bo na początku kilogram jeszcze schudłam. Na razie się nie przejmuję wagą, ale coraz bardziej ciągnie mnie do słodyczy ! W końcu będę mieć córeczkę i to może dlatego hehe
ale ogólnie nigdy aż tak bardzo za słodyczami nie przepadałam, a teraz co chwila myślę o czymś słodkim, no i niestety na myśleniu się nie kończy
Ale wiem, że muszę panować nad sobą bo przecież co za dużo to niezdrowo, a słodycze to jednak puste kalorie 
EM Ka
U mnie ku mojemu zdziwieniu 8 kg na plusie ...
chocolatequa
A u mnie dziwna rzecz się stała
Najpierw przytyłam a teraz schudłam
więc w tej chwili jest 8,6 kg na plusie
ciekawa jestem w którą stronę teraz będzie szła waga 
reklama
Alicjaaa85
Ja jestem w totalnym szoku, nie należałam do osób specjalnie szczupłych (roz 40), przy wzroście 162 cm na początku ciąży wazyłam 68,4 kg a teraz 70,5. Tylko 2 kg, aż się dziwie w 21 tyg. hmm a w pierwszej ciąży tyłam jak burza..;/