Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
gosheek a puchniesz?
pytałam się o wagę bo pamiętam jak mama mi mówiła że ze mną i z bratem przytyła ok 30kg i nie puchła tylko jak to ona powiedziała: leżała i żarła
gosheek Ty jesteś taka chudzinka, że kwestia czasu jak z Ciebie zejdzie. annaoj no ja sobie daję czas do Bożego Narodzenia na zrzucenie ciążowej wagi (oby się udało!), natomiast max do Wielkanocy na powrót do wymarzonej i tej w której poprostu czuję się najlepiej (czyli 5 kg ponad to co w ciąży przybrałam).
galaxia narazie jakos specjalnie nie puchne. Jak w pracy postoje to troche kostki mi puchna albo jak dluzszy spacer odbebnie. Wiec niestety zapewne tluszczyk sie odklada grrrrr.... Myslalam ze w drugiej ciazy mniej przytyje .. :-(
no wlasnie niby sie nie tyje a ja wciaz tyje...dzis sie wazylam i 17 na plus....caly czas jem tak samo..w dupie mam glodzic sie nie bede nic juz nie zrobie z tym....ja mysle ze do 20 dojade niestety...
monia pokazalam sie pokazalam przejrzyj watek Postaram sie na dniach cos dorzucic. iryska szczuplutka to ja bylam przed ciazab Teraz sie czuje jak wieloryb i chce do oceanu;-) marzenka to widze ze mamy ten sam wagowy problem :-(