Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

natomiast po porodzie wzięłam zaszczyk (odradzam dziewczyny) który był specjalnie dla matek karmiących piersią i starczał na 3 miesiące a jego cena to 2 lata temu 45 zł. Ale najlepsze z tego wszystkiego jest to że przytyłam po nim 10 kilo
Kiedy mogłam zacząć brać już tabletki znów brałam stidiril 30 i tym razem brałam je niecałe 2 lata kiedy postanowiłam zrobić sobie zalecaną przez lekarzy przerwę;-) i właśnie wtedy poczęło się nasze drugie również kochane dzieciątko
Dodam jeszcze tylko tyle że moja pani ginekolog powiedziała że albo ja jestem bardzo płodna albo mój Tomek ma plemniki nie do zabicia:-) Ponieważ i Sandrunią i teraz zaszłam bardzo szybko w ciąże, odstawiając tabletki ;-)
tlumacza tycie wzrostem apetytu
no ale ten wzrost apetytu powoduja tabletki, to co mamy automatycznie isc na diete albo glodowac?
bzdury, a poza tym kazdy reaguje inaczej, mnie sie bardzo woda w organizmie zatrzymywala i bylam jakby spuchnieta, wuec jak mi jeszcze jakis lekarz powie ze od tabletek (czy innych srodkach hormonalnych) sie nie tyle to go wysmieje i powiem zeby sam zaczaj je lykac :-)