Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziekuje bardzo, mialam nadzieje ze sie spodobają zastanawiam sie tylko czy pokaze je kiedys dziecku hehe chyba dopiero jak bedzie baaaardzo duze zeby nie nasladowalo zbyt szybko mamusi w "rozbieranych" sesjach. to bylby wielki blad wychowawczy nieprawdaz??
no chyba tak zrobie, albo jak bedzie sie tez spodziewac dziecka (tylko mam nadzieje ze nie nastapi to zbyt szybko...)
ale jak zartuje z Pawlem: nasze dziecko pojdzie na dyskoteke w wieku jakis 25 lat i to pod opieka ktoregos z nas, bo jak chce sie tylko pobawic i nic zlego nie robic to przy nas nie bedzie mialo sie czego wstydzic.
zdjecia sliczne................ja takich bym nie mogla wkleic...........maz by mnie zabil ten cholerny zazdrosnik,ale namowie go na taka sesje-zeby pamiatke miec