reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

Dzieki Azik :) mam troche takie schizy czasami zeby nie zapeszyc :) Ale w sumie to juz chyba czas zeby zaczac kompletowac rzeczy dzidzi, bo jakby sie np. porod przyspieszyl, to potem nie bedzie czasu.

ja sie tam nie obraze jak mi jeszcze troche urosna ;) Bo na razie to zmienily sie z 80a do 85 c :laugh: Wiec jeszcze mam zapasik ;D

reklama
A ja mam wrażenie, że mój brzuch rośnie z dnia na dzień i nie da się tego opanować. A w obwodzie "jedyne" 102cm (jaka ogromna liczba, brrrrrrrrrrrr). Ale od czasu, jak mąż stwierdził, że rozstępy się mi zaczynają robić dzielnie smaruję się balsamem i jakoś mi lepiej na brzuszku... ::)

mojemu misiowi codziennie każę robić mi przegląd techniczny i sprawdzać rozstępy
w miejsca trudno dostępne on wciera krem mam nadzieję że ta tubka VICHY i reszta FISSANU stykna mi do końca bo kasiory nie mamy

bardzo ładne brzuszki. Ja ostatnio robiłam zdjęcia w Święta i wczoraj wysyłałam od teściów z kompa mailem i nie doszły!!! Jestem strasznie zła :( Ale zaraz tu wkleję jakieś wcześniejsze

reklama
Do góry