reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

reklama
Mama Boo pisze:
Ivka ty sobie laska nie żartuj, że masz syna, bo ja mam prawie identyczny kształt brzusia a podobno dziewuszka. Bo co ja potem zrobię z tymi różowymi rzeczami ? :D

Nic sie nie martw. Ja tez mam córcię, a brzuszek prawie idento jak Aniam :)

Osinka nie przejmuj sie- ja w szpitalu nie jadlam 2 dni i spadlam 4 kg- nawet nie wiemsz jak szybko to nadrobilam po powrocie do domu!!!!!!
Ja mam nogi jak slonica, uda ktore zawsze byly moja zmora teraz sa 2 razy grubsze!!!! Chlip!

bleeeeeeeeeeee  :(
i już mi znowu niedobrze!!!! a zjadłam niecałą godz. temu 1 bułkę i to był mój pierwszy posiłek dziś!
nie licząc wody z cytryną i miodem :(
idę po zakupy to może mi przejdzie - ale tak mi jakoś słabo ....
a myślałam że w ciąży będę się objadać że hej! i że będę mieć bezkarne zachcianki, a ja jem mniej niż przed!  to NIESPRAWIEDLIWE :(

felqua - nasze organizmy po prostu wariują! - traktuj te nogi przejściowo!!!

koga ja osttanio nie toleruję cytryny z wodą i miodem też mnie skreca
tyle że mi apetyt dopisuje aż za bardzo ale w porównaniu z wami to zawsze pochłaniałam najwięcej

Patrzcie, patrzcie, ja tam jem coraz wiecej. Wlasciwie minimum co dwie godziny. I to pochlaniam wszystko- wszystko mi smakuje i na wszystko mam ochote :) To chyba nagroda za tamte paskudne pierwsze 5 miesiecy kiedy ciagle bylo mi niedobrze :)

ja cierpiałam na mdłości wymioty itp przez trzy miesiące i teraz też mogłabym jeśc wszystko
oprócz tłustych żylastych wędlin
a brzusio rośnie ;D

reklama
Z przerażeniem odkryłam dziś, że mieszczę się już tylko do jednej kurtki zimowej ... I chyba jednak przyjdzie mi wybrać się na zakupy, bo tam też wiele miejsca nie zostało. A przed nami jeszcze zima!!! :(

Do góry