reklama

nasze brzuszki

reklama
u mnie trzy pólcentymetrowe rozstępy po lewej stronie brzusia...a jeszcze dziewięc tygodni przede mną..buuuuuuuuuu,w obwodzie 89...100 zbliża się wieelkimi krokami

Mi się zrobiły te paskudy na biodrze- z jednej strony. na brzuchu z góry nie widać ;D ale pewnie jeszcze nic straconego. grześ płacze że jego masaże i wyprawy po mustelę i fissan na nic się zdały :(
ale kto wie, może bez tego byłoby jeszcze gorzej???

azik! - ja mam fissan i mi się on bardzo podoba, jest taki tłuściutki i mam po nim taką odżywioną skórę - a z tymi kremami specjalnie dla kobiet w ciąży to czytałam, że to pic na wodę i żerowanie na ciężarnych :(

od 5 miesiąca używam non stop specjalnej oliwki dla kobiet ciężarnych z rossmanna - kosztowała około 12zł, pieknie pachnie, jest super wydajna i jak na razie - odpukać nie mam rozstępów
smaruję brzuch, piersi i biodra :) może mnie to diabelstwo (rozstepy) ominie?będę się obserwować ;)

Ja na brzuchu narazie nie załapałam. Ale na prawej piersi mam ze cztery. Sa jeszcze w miare ulokowane bo bardziej na dole. Smarowalam sie zjajką mamamia (czy cos takiego) gerberem, oliwką, a na biust kuiplam sobie "różowy krem do biustu idea 25" zamowilam przez internet. Jest rewelacyjny. Świetnie ujędrnia ja stosuje go 10 dzien i juz widze efekty. I rozstępy sa mniej widoczne

reklama
Milla pisze:
Ja na brzuchu narazie nie załapałam. Ale na prawej piersi mam ze cztery. Sa jeszcze w miare ulokowane bo bardziej na dole. Smarowalam sie zjajką mamamia (czy cos takiego) gerberem, oliwką, a na biust kuiplam sobie "różowy krem do biustu idea 25" zamowilam przez internet. Jest rewelacyjny. Świetnie ujędrnia ja stosuje go 10 dzien i juz widze efekty. I rozstępy sa mniej widoczne

milla, w którym sklepie internetowym kupowałas ten krem do biustu i ile kosztował? z góry dzięki za info. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry