reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

no udalo sie uf.
przepraszam ze zawracam wam glowe takimi problemami, ale mam problemy z koncentracja podobno moze sie tak zdarzyc w naszym stanie...
oto brzusio ktory sobie dzwigam . a to drugie zdjecie:

reklama
nom ozliwe ze ubranko troche optycznie powieksza. sprawdze sobie bo mnie to zaciekawilo a swoja droga to fajnie ze juz widac to ze mamy tam dzidzie, bo dopoki nie wiedac brzusia to nikt nie chce wierzyc do konca a teraz nie mazna zaprzeczyc hehe

Bardzo ładne NOWE brzuszki pojawiły się na forum. Gratulacje Ostatnimi czasy mam wrażenie, że mi brzuch z dnia na dzień rośnie. W ubiegłym tygoniu w sukience miałam luz, a dziś...już na styk. Więc jednak ROSNĄ NASZE BRZDĄCE!!!!!!!!!!

reklama
Magdalena mamy bardzo podobne brzuszki i kształtem i rozmiarem. postaram się jutro wykombinować coś ze zdjęciami - zobaczymy jak mi wyjdzie, bo mam zamiar zrobić telefonem i przeslać na miala.... A tak wogole to od wczoraj pobolewają węzadła - chyba się szykuje wzrost brzuszka :D

Do góry