reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

reklama
mama boo sliczne zdjecia :) istotnie widac ze tatus juz mocno kocha swoja gaje i bedzie jego oczkiem w glowie ;), ale wiesz 31 tydzien qurcze to niewiele juz do konca zostalo, trema juz jest?? :)

Co do tatusia to czasem boję się, że pójdę w odstawkę :) Czasem tak mówi, że będzie ją bardzo kochał, i tylko tulił, całował i tak w kólko :D Ale bardzo mnie to cieszy. Co do wyjaśneinia słowa "gabaryty" to dziękuję, bo już myślałam, ze masz na myśli, że taka gruba jestem :D
No i wkońcu odpowiedź do Madzi, że tremy nie ma. Wręcz przciwnie na samą myśl o porodzie się cieszę. Nie jestem sado - maso wbrew pzoorom, ale naprawdę strasznie już chcę miec to za sobą. Bardziej boję się tego, że będa msuieli mi cesarkę robić, bo Mała nie chce się obrócić..... A my chcemy rodzić naturalnie....

mama Boo śliczne zdjęcia, a co do odstawki to uważaj wiem jak mój tata się o mnie martwi córeczka jedynaczka i wogóle oczko w głowie ;)

Dziewczynki a robią się Wam ciemne kreski na brzuchu? U większości znanych mi ciężarówek widziałam krechy od pępka w dół a ja przy pierwszej ciąży miałam tak jak pasek, podobnie jak MamaBoo, teraz jeszcze nie mam żadnego :)
może to nie jakaś reguła

reklama
Do góry