reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

Mi na razie sie pepek nie zmienil i zadne kreski- ani poziome ani pionowe nie pokazaly. Co mnie zreszta bardzo cieszy,. Tylko, ze mam juz 101 cm w obwodzie :-[ I po swietach jestem ciezsza o rowny kilogram :-[ :-[ :-[

reklama
MI pępek nie wychodzi wręćz przeciwnie mam kraterek. I też myślałam że kreski nie będzie a tu co - niespodzianka. wygląda jak bym nosiła rajstopy albo miała za ciasną gumkę. :)

Dziewczynki ten pasek to blizna po oparzeniu (tzn. w moim przypadku). Okularki czas założyć :D :D :D A mi zaczyna coś się dziać z pępkiem, dziurka po kolczyku się strasznie rozciągnęła i pępek zaczyna trochę wychodzić. Kiedyś to mi pół palca wchodziło (w pępek :) :) :) :) ) a teraz tylko sam opuszek :D

ja kreskę pionową od pępka w dół juz od miesiąca mam - ale jest dość delikatna, a pępek prawie na wierzchu i już leciutko wystaje (a był głęboki), skóra na brzuchu napięta do granic możliwości :D

Mama Boo po kolczyku w pepku tez blizne mam taka rozciagnieta ze szok! smaruje ja kremem bo ciagle mysle zeby mi sie to odpukac nie rozdarlo.:>

Na dodatek z boku brzuszka pekla mi zylka i jest taka sina centymetrowa i wiecie bol :( nie wiem kompletnie co z nia robic???????????????????????? ma ktos z was takie cosik?????????????????

reklama
mojej kumpeli skóra pękała na brzusiu mimo oliwek i innych mi prześwituje siatecaka żył pod skórą ale na razie nic nie pękło nie wiem co to może być

Do góry