reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

reklama
agao to chyba wszyscy tatusiowie tak mysla hehe nie dosc ze meczyli sie z nami jak mialysmy poranne ( i calodzienne) mdlosci, potem humory a teraz jakies obawy co do dzidzi, jeszcze przed nimi strach o szczesliwe rozwiazanie... juz im wspolczuje hehe

żeby mój grześ się tak chciał oddać....sprzątaniu ;) wprawdzie sprząta codziennie ale jakoś tak niedokładnie... ale nic nie mówię, bo się wkurzy i wogóle przestanie. i wtedy zarośniemy :)

mój Igor sprzatak pod moim czujnym okiem i zmoja pomoca przy lekkich rzeczach.

kuchnia, łazienka, toaleta, duzy pokój - już lsnią....

jeszcze jutro ma urlop - to coś sie jeszce uda zrobić ;)

kochany jest :laugh:

mój sprżąta na raty
posprzątał szafy u góry wypolerował meble prontem że aż lśnią, wyczyścił w szafkach kuchennych
powycierał parapety i pomył drzwi
wyszlifował łazienkę ale to i tak robimy 2-3 razy w tygodniu powłaził w łazience we wszystkie zakamarki póxniej tylko umyję się annę kibel i zlew

trzeba będzie umyć meble w kuchni są jakieś takie kiepskie że wszystko na nich widać

w Wigilię rano odkurzy się kurze podłogi i się je umyje no i jeszcze płytę do gotowania

Hmm...jakoś pusto na tym wątku...Postaram się w święta dopaść do aparatu szwagra - tylko brzuch będzie wtedy duży, bo ... pierogi będą z kapustą, bigos też z kapusty...i inne pyszne jedzonko .Oj, będzie się działo... - chyba zainwestuję w odświeżacz powietrza ;D ;D ;D

reklama
oj iwosz, przerażaja mnie święta, mam nadzieję, że nie utyję za duzo ;) podobno 3 ostatnie miesiące najwięcej się tyje... a tu święta wypadają i tyle jedzonka!!! :(

Do góry