reklama

nasze brzuszki

Osinka - ja bym dała nacisk na "podobno" - tak naprawdę to indywidualna sprawa każdej dziewczyny. A poza tym weź pod uwagę, że żołądek ma trochę mniej miejsca bo maluch go ciśnie i juz tak dużo jedzenia nie da się tam zmieścić :)

reklama
iwosz pisze:
Osinka - ja bym dała nacisk na "podobno" - tak naprawdę to indywidualna sprawa każdej dziewczyny. A poza tym weź pod uwagę, że żołądek ma trochę mniej miejsca bo maluch go ciśnie i juz tak dużo jedzenia nie da się tam zmieścić :)

to super, ja czuję, że mi się żołądek zmniejszył - nie mogę dużo zjeść ani wypić, oby Agacior ścisnał mi żołądek jak najbardziej ;) to lepsze niż operacyjne zmniejszanie żołądka ;) żartowałam

na śniadanie 3 kromki chleb a słonecznikowego z masełkiem miodziem i twarożek wiejski
później jabłko
następnie 0.5 l mleka z płatkami owsainymi
bułka z wędliną i opapryką
1 litr wody
kisiel

no iza pól godziny obiad

piękne zdjęcia Mamo Boo :D brzusio uroczy no i gabaryty ma całkiem niezłe...mój po świętach ma całe 85 cm...a zdjęcia wkleję,jak mi cyfrówkę prześlą, bo mój tatuś sprowadza aparat z niemiec..

reklama
Mama Boo super sesja!
Kurcze aparat moja mama zabrala do Polski zrobila mi pare zdjec ale i tak chcialabym wiecej a reszte mam tylko na komorce.
Chyba sobie kupie jednorazowke i wywolam no bo musze miec jakas pamietke prawda??????? ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry