reklama

Nasze Brzuszki

wlasnie kamila to dawaj swoj;-):-)

a ja Wam powiem, ze juz mamy w zasadzie wszytkie podobne te brzuszki na tym etapie, tak mi sie bynajmniej wydaje:tak:
i takie sa jeszcze troche 'wiszace' czy ciagnace do dolu, a pozniej to juz beda tylko sterczace do przodu i takie mega naprezone, do granic wytrzymalosci;-) heheh zobaczycie heheh
ja bym pokazala swoj, ale gdzies mi sie kabel zawieruszyl od komory

ale fajnie, ze tak gremialnie zaczelyscie sie ujawniac:-)

reklama
atan- super ten twoj domek Amelki :) duzy juz!! no ale co sie dziwic jak Amelka najstarsza

A teraz oto moj brzuch z dzisiaj czyli zaczynamy 27tydzien eh... leci ten czas 26t0d.jpg26t0d (3).jpg26t0d (2).jpg jeszcze skromny w porownaniu do wiekszoscui z was:-D

mega masz ten brzuszek:-D

atan- super ten twoj domek Amelki :) duzy juz!! no ale co sie dziwic jak Amelka najstarsza

A teraz oto moj brzuch z dzisiaj czyli zaczynamy 27tydzien eh... leci ten czas Zobacz załącznik 414509Zobacz załącznik 414510Zobacz załącznik 414511 jeszcze skromny w porownaniu do wiekszoscui z was:-D

oj tam skromny taki w sam raz.sliczny

atan- uuuuuuuuuuuuu, ale sesja; z przodu, z boku, z lewa, z prawa :-D Ty to masz zdrowie do obfotografowywania sie! niezla bedzieciel mieli pamiatke! chate sporawa ma Amelka! :-)
kamila- wow, slicznie!! skromny, ale juz tak na prawde ciazowo sie oddziela, bardzo ładnie wygladasz! zgrabniucha jestes:-)

macie co porownywac jak Amelka najstarsza ;-)
a mnie rozbawil moj pempek za tydzien lub 2 go wcale nie bedzie juz taki plytki a jak sie patrzy na blizne(tzn na rozstemp pomiedzy dziurkami) po przekutym pempku to widac ze srodek pempka wyszedl na wierzch ;-) tzn jedna scianka ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry