Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kamila nie taki mały w sam raz mi się wydaje, ładny zgrabny brzusio ) to w takim razie mój to wielkolud już jest he he i już mnie koleżanki strasza że będę miała duże dziecko oby nie bo mam duzo ciuszków na rozm 56 Mini ty chudzielcu, twoja piłeczka również pięknie przybiera kształtów )
kamila no wcale nie mały śliczniuchny.
Wiecie wydaje mi się, że każdej z nas brzuszek wydaję się dość mały (też tak mam), po czym na zdjęciach okazuje się inaczej.
Choć w przypadku Mini, to jest faktycznie mini brzuszek, ale zestawienie pokazuje że rośnie sobie słodko.
lasptetunia-wow ale ladny ten brzuszek i tak pieknie wygladasz
kamilaedi-po ostatnim razie widze ze faktycznie jest wiekszy,bardzo ladny
mini widac ze brzuszek , rosnie ale nie moge sie nadziwic ze taka chudziutka jestes, i caly czas chyba w swoich spodniach chodzisz
Ewstra teraz chodzę dużo w spodniach o rozmiar większych bo moje są już nieco przyciasnawe ....
Dzięki dziewczyny ... mnie się natomiast zdaje że mój brzuch już taki wieeelki jest , on zresztą jakiś taki mały na zdjęciach wychodzi ale w rzeczywistości jest ogromny , kolosalny i taki nieporęczny a wieczorem to w ogóle się zmienia w piłkę lekarską
Lastpetunia miedzy nami chyba tylko tydzien roznicy i zobacz jaki moj jest maly:-) kamilka śliczny brzuszek i zgrabny zreszta bardzo mi sie podoba:-) mini śliczna kuleczka:-)