Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)

a ja się dziś pocieszam, że mam rozstępy na brzuchu poniżej pępka i jak patrze od góry to ich nie widzę
gorzej jak mnie najdzie na oglądanie się z kazdej strony ;o
a...no i ten pępek... lada dzien wyskoczy chyba zupełnie;o
no rosnie widac widacA se sprawilam nowa tunika ( auchan 7,50 zł) wciąz rozmiar L hehehe i sweterek ( auchan 5 zł ) i postanowilam walnac fotkę
27 tc...tydzien 26 tc bo wszedzie mi teraz lekarze mowia, ze liczy sie skonczone :/
superyyym u mnie tez bez szału...male CInamorate może zostaną, będe trzymała kciuki :-)
Mi tam moje nie rosną, a przepraszam minimalnie się powiększyły ale chyba z pół rozmiaru tylko ( może rozmiar, ale wątpię)
W uk tez licza skonczone wiec ja chyba sie przerzuce bo potem ktos pyta ( lekarz) a ja jak debil mysle co powiedziec.
Nie pamietam kiedy ostatnio mierzylam i ile bylo :-/ Poszperam w odpowiednim watku bo dzis jest ok 124 cm <ściana>
Zaczynalam z DD, nie wiem czy znaczaco urosly..kupilam w lumpku dwa nowe miekkie staniki, o wiele wieksze ale obejmuja mi piersi fajnie i w sumie nie wiem czy rosna bo tam spory zapas byl i jest w nich ;-)
ale ten czas zapiernicza a tak niedawno chwalilysmy sie testami i dolanczalysmy do grupy :-) ehh tego sobie niezapimne tak jak i testu z synkiem zostana te wspomnienia do konca zycia