reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Mamy znowu ruch...

Piłeczka jak nic :-D taka śliczna i kształtna

Poszedł brzusio ładnie do przodu ;-)

30 tydzien i 4 dzien ;] oczywiscie po przejedzeniu ;p

A kto się przejadł - Ty czy maluszek? I tak ładnie Wam razem - oby do samego terminu

zrobila sobie fotki dzis i w szoku jestem jak mi brzucho urosl :szok::szok::szok:
to fota z 28tygodnia(zolta koszulka) Zobacz załącznik 422970Zobacz załącznik 422972Zobacz załącznik 422973Zobacz załącznik 422971 a reszta z dzis

No urósł - czego innego się spodziewać ;-) Tak ma być :-)

Dziewczyny Nam się do aparatów dorwały:-):-)

Miśka duży brzuszek - faktycznie jak piłeczka :-):-) Maleństwo musi mieć wygodnie :-)

Marusia ja widzę różnicę i to dość sporą :tak: napewno kilka cm do przodu poszłaś :-)
30 tydzien i 4 dzien ;] oczywiscie po przejedzeniu ;p

Kasiurek wow - ja już mówiłam, że chyba starsza ta Twoja ciąża albo maleństwo wybitnie rozpycha się :-):-) bardzo ładnie :-)
zrobila sobie fotki dzis i w szoku jestem jak mi brzucho urosl :szok::szok::szok:
to fota z 28tygodnia(zolta koszulka) Zobacz załącznik 422970Zobacz załącznik 422972Zobacz załącznik 422973Zobacz załącznik 422971 a reszta z dzis

Kamila brzuszek znajomy.... z lusterka :-) Mam bardzo podobny więc uważam, że jest przesłodki, przepiękny i wszystko co naj :-):-)

A ja też nie wierzę, że już w tak zaawansowanych ciążach jesteśmy :-)

SAM_1663.jpgSAM_1668.jpg mój dziś 29 tydz ;)

reklama
Renia ależ tylko pozazdrościć takiego kształtu!!! :-)
Boże jak wy dziewczyy jestescie zgrabniutkie w tej ciąży, no tylko pokazywac wszędzie takie brzuszki ;-)

Renia w poniedziałek zaczynamy 30 tc!! Wierzysz?! :szok::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry