reklama

Nasze Brzuszki

dzięki angel na zdjęciu nie widać ale ja jestem niziutka (niecałe 160cm) więc ten brzuch mnie przytłacza :-)
a przy dziewczynach się jak nowicjusz czuję my termin na koniec miesiąca mamy a jak niektóre na początek to prawie cały miesiąc różnicy

reklama
jA też niska ale z sporym nadbagarzem heh;)
A to prawda niby marcówki, jeden okres a róznica miesiąca to niesamowicie sporo- pomyśleć za miesiac my 34 tc a one 38 :szok:
O jej aż sie teraz zadumałam.

ehh Wy przynajmniej wiecie, który tydzień, ja już nic nie wiem teraz. nic a nic mi się nie zgadza z tych wyliczanek lekarskich z moim wyliczeniem miesiączkowym. wg. ostatniego USG jestem w 29-30 tygodniu troszku to róznica z 32 z kawałkiem.
ja tez jestem niziutka i coż kryć brzuchol serio daje mi już w kość, a mała taka mała wg. usg. hmm jak jeszcze urosne to chyba zacznie mnie przeciążąć do przodu. juz kręgosłup daje mi w kość.

Ostatnia edycja:
wychodziła troszke mniejsza, ale wychodziła. cykle mam standardowe 28 dni. na poczatku była opcja, że może mała jest mniejsza bo ja 4 miechy wymiotowałam. teraz to już serio nie wiem o co chodzi, dlatego tez mam wizytę u bardzo dobrego genetyka i powtórzy mi USG w piatek. zjadłam juz paznokcie troszkę, ale jak tu sie nie stresować, jeszcze ta ch**lerna miedniczka powiekszona. troszkę się pocieszam, że ja maluch byłam jak sie urodziłam, więc może mała idzie w mamusie.

nefi- a ile masz wzrostu i twoj maz?
bo u mnie duze dziecko ja mam 173-4 cm maz 200 prawie wiec dziecko do malych nie bedzie nalezalo;] jesli zawsze mniejsza byla t wydaje mi sie normalne ze teraz tez tak bedzie a sama mowilas ze mala bylas ;]

reklama
kasiurek no ja mała jestem 156 cm, mąz tez 170 z kawałeczkiem. tylko wiesz i tak prawie 3 tygodnie róznicy terminów porodu to tak sporo mi się wydaje. ehh pogadam z lekarzem, już u niego byłam raz on jest bardzo rzeczowy na pewno wszystko weźmie pod uwagę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry