reklama

Nasze Brzuszki

Oj ją też rosne tzn mój brzuch :-) każdego dnia widzę różnice że mieszkanko Roksanki powiększa i niestety również zauważyłam rozstępy no ale mam nadzieję że zbledna i ich widać nie będzie a co do wagi to od prawie 2tyg stoi w miejscu oby tak dalej:-)

reklama
równo 2 miesiące do terminu i stoimy w miejscu

Zobacz załącznik 424758Zobacz załącznik 424756
32 tc

Jeszcze urośniecie ;-) Trochu czasu zostało - ale w miejscu też pięknie stoicie

No i jest też Grześ - pięknie rosnący :-)

Brzuch mi zaczyna chyba rosnąć znowu :-( Strasznie mnie popękało z prawej strony i swędzi.. :crazy:

Mnie też swędziało okropnie - w końcu doszłam do wniosku, że to pharmaceris; odstawiłam i już po dwóch dniach dolegliwości zaczęły ustępować. Teraz myję tylko szarym mydłem (bo zdążyły się już nieźle podrażnić) i smaruję oliwką - obowiązkowo tylko na mokrą skórę (zalecenie także od położnej ze szkoły rodzenia - nie na suchą skórę)

32tydzien i 4 dni ;] a wiec zdjecie rowno tydzien po tym jak zamiescialam poprzednie ;p

mina moja bezscenna - zdjecie robione kolo 23 45 ;p hahaha maz był łaskaw i cyknął fotencje

zdjecie w staniku 30 tydzien zdjecie w kszulce ze wczoraj - t tak ku przypomnieniu ;p

Snapshot_20120113_1.jpgSnapshot_20120113_5.jpgSnapshot_20120113.jpgnoo i moje "sadełko" z wczoraj :D

ooo Angel tu tak ładnie wygląda na zdjęciu ale w rzeczywistosci nie fajnie sine koło dziurki po tym kolczyku sie zrobiło nie ładnie wygląda trzeba będzie wpakowac dużego kolczyka po ciąży zeby to zakryc hehe a Tobie co tam sie dzieje po tym kolczyku ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry