reklama

Nasze Brzuszki

32tydzien i 4 dni ;] a wiec zdjecie rowno tydzien po tym jak zamiescialam poprzednie ;p

mina moja bezscenna - zdjecie robione kolo 23 45 ;p hahaha maz był łaskaw i cyknął fotencje

zdjecie w staniku 30 tydzien zdjecie w kszulce ze wczoraj - t tak ku przypomnieniu ;p

Ładnie okrąglutko się zrobiło.

Sadełko urocze

Lastpetunia mój ulubiony brzuuuuuuuunio :-D :-D
Piękny, piekny piekny!!!!!

A ja nawet nie wiem czy zarosła, ale wyglada kijowo :/

No ijak pisałam na głównym chyba jednak wiem skad ten wysyp rozstępów i swędzenie.. Poszło !

Za progiem zaczynamy 31 tc.

Zobacz załącznik 425471Zobacz załącznik 425472

No poszło - ale ma przecież prawo; przynajmniej ma Dorian dużo miejsca i jest mu wygodnie

angel - niewiem cos zrobila tym fota laspetuni ale ja widze tylko 6 czerwonych krzyzykow:-p

a oto moje dzisiejsze brzusio :tak:Zobacz załącznik 425492Zobacz załącznik 425493

Też ładne mieszkanko, baaaardzo kształtne

A latpetuni zdjęć też nie widzę, ale poczekam cierpliwie ;-)
I swoje też tam cyknę w wolnej chwili...

Ooo! Agusia - też ładna piłeczka!

reklama
Nagrywałam dzis filmik to cyknęłam na leżąco. Ostatnie niestety leżące z 18 tc.

cxcxc.jpg

6512.jpg

Najlepsze to wrażenie, ze to przeciez nie mozliwe, ze takie cos ma sie z przodu ;) I , że tak to sie zmieniło "tak nagle"..

Angel ale brzuszek do przodu wystrzelił! Jak nic powrót do domku słuzy synkowi ;-)

zgodnie z obietnicą wrzucam moje brzucho - porównałam z pierwszymi fotkami - jaki ten brzuch wtedy wydawał mi sie duży - a teraz jak patrzę, to chudzina wtedy byłam :-D

page111.jpg

pocieszam sie, że jeszcze jakies 4-5 tygodni jak wszystko dobrze pójdzie :sorry2:

dziewczynki ale wysyp brzuszków tutaj, no i oczywiście wszystkie już takie duże i nie wiadomo kiedy rosną :happy2:
Angel no widać różnicę i to dużą :) ślicznie
Mata ty to ja bys zaraz rodzic już miała, no niezły ten twój dorobek :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry