reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Brzuszki

lastpetunia- super wygladasz i ten burzuszek taki duzy juz i fajny :)

Wiecie co ja sie zaczynam martwic wy wszystkie macie takie super brzuchole juz a u nic... moze jest ciut wiekszy ale to bardziej jak bym przytyla a nie w ciazy byla.......:(

reklama
eeee przepraszam, ze jeszcze wtrace...miedzy kanapeczkami, a spankiem;-)
niektore z nas jeszcze beda musialy sporo zaczekac....ja mam 16 tydzien i nadal nic, ciagle chodze we wszystkich normalnych spodniach; jeansach itd, nikt kto mnie spotka na ulicy nie powie, ze jestem w ciazy.
a popatrz na Doris (wstawiala jakos niedawno foty) no ta to płaska jak deska jest:shocked2:

nie ma sie co martwic, serio:-) w koncu kiedys beda musialy sie ujawnic te nasze pileczki:tak:

Dziewczyny piekne brzuszki :-)

Kamilaedi, Ajako Wy to się cieszcie, że jeszcze wam brzuszków nie wysadziło, bo pod koniec ciąży może będziecie jeszcze w stanie zawiązać sobie buty bez pomocy osób trzecich ;-):-D

a ja nie muszę nic móic, już od razu widac, że mi sie nie przytyło, tylko w ciąży jestem. Ale juz się zaczyna: Ładny brzuszek, to jeszcze w tym roku masz termin :cool2:

ładne brzuszki macie dziewczynki, zaczynaja wszystkie już łapać ciążowe kształty :tak:

ja mam wrażenie , że teraz mój brzuch stanął w miejscu, ale ubrania tego nie potwierdzają, robi sie coraz ciaśniej, a na wadze znów na + startowałam od ok 61kg a teraz już ponad 66 :szok: po obiedzie nawet 67 pokazało, nigdy moja waga tyle nie pokazała <lol> jak wrócę do domku to zrobię jakieś świeże foto, może wy powiecie czy ten brzuch stoi czy rośnie bo ja już nie widzę teraz różnicy poza liczbami na wadze i problemie z ubraniami

liczby na wadze to i mi rosna :wściekła/y: a wolalabym na odwrot, rosnacy brzuch a waga nie poruszona eh.... no ale niestaty, oby tylko za duzo , choc juz w dosc znacznym stopniu wskazowka sie przemiescila......:zawstydzona/y:

reklama
Anula ja mam tak samo, wydaje mi się,że brzucho, stanął w miejscu, aż się martwiłam czy z dzidzią wszystko ok, ale USG potwierdziło,że nie mam się co bać
Co do ciuchów to chodzę cały czas w starych a nawet w starszych bo schudłam i mieszczę się w taki ciuchy które niedawno mnie w tyłku i udach cisnęły

Do góry