reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Dziewczyny próbowałam porównać wasze brzuchy;-) i brzuch brzuchowi nierówny:-) Gratuluję Wam olbrzymów:-)
Brzuch w pewnym momencie wystrzela i robi się duży. U mnie tak jest. Wiec nie śmiejemy się z koleżanek:-D

Podobno w drugiej ciazy szybciej brzuszek rośnie.
A jak jest w pierwszej?? Kiedy u Was zrobił się widoczny?
U mnie leciutko odstaje. Ale nie jest to typowy ciążowy brzuch :-) Zastanawiam sie kiedy u mnie bedzie widać :) jutro kończę 13 tydzień i tym sposobem przechodzę w drugi trymestr :-)

LayDeeK ja juz kiedyś pisałam, u mnie brzuch w pierwszej ciąży szybko był, taki lekko odstające w 7tc się zrobił a w 12 juz był taki ze mnie wszyscy po nim macali, a u wielu kobiet nic wtedy nie widać jeszcze. Ale za to w 6 miesiącu przestał rosnąć i juz do porodu miałam taki jak w 6 miesiącu ;) teraz oponka była już w 5 tc i tak sobie kwitnie, ale liczę ze będzie jsk przy oli ;)

reklama
Laydeek chcialabym byc bardzo szczupla ;-) mam jak to mowia kobieca budowe, duze biodra duze cycki uda sie dolaczyly przy okazji ;-) nie byl jakis wielki, ale widac bylo juz wtedy ze rosnie

Do góry