reklama

Nasze ciala po ciazy

reklama
ja tez jem już wszystko oprócz kapusty i grochu nawet pozwalam sobie na czekoladke i napoje gazowane i małemu nic nie ma ostatnio nawet zjaddłam sałatkę z pomidorów i cebuli i Oli to dzielnie zniósł mysle że nasze dzieciaczki sa juz na tyle duże że ich układ trawienny juz sie unormował

Jejku, chyba tak zrobie. Ostatnio pozwolilam sobie na moja ulubioną zupe pomidorowa i mialam tyle radosci co nigdy... i nic Kaji nie bylo. Pomalutku rzeczywiscie wprowadze nowe produkty, ale chyba nie wroce do czekoladek i slodyczy ;-)

A mi sie tak chce slodyczy...:szok: :szok: :szok: ale staram sie ich nie jesc, no bo przeciez nigdy nie zwale tych nadkilogramow...Ale dzisiaj nie wytrzymalam, nazre sie slodkiego, to bede miala dosyc na 2 miesiace, a tak to ciagl eza mna chodza:-D

Mi zostalo jeszcze pol kilo;-) ale brzuch niestety nie jest ladny,skora jeszcze sie troche marszczy jak siedze i bardzo mnie to wkurza.Kupilam ostatnio jakis balsam ujedrniajacy ale boje sie ,ze to zostanie Buuu:sick::-(

Aneczka - moj brzuch tez jak oponka, mimo ze schudlam...ale wczoraj jak tak bokiem stanelam to zaczelam zauwazac w lustrze cos na ksztalt miesni brzucha (mialam dosc dobrze wycwiczone przed ciaza, bo duzo plywalam)..nawet pierwszy raz mialam uczucie ze ten brzuch jakis twardy sie zrobil. Dodam ze zadnych cwiczen nie uprawiam, ale spie na brzuchu...bo uwielbiam...a slyszalam ze to tez na te pierwsze tygodnie po porodzie bardzo na brzuszek pomaga..

E, nie gadam z wami !:dry: A juz najbardziej to nie gadam z Jagusia !

Ja mam do zwalenia 12kg . KOSZMAR !!! Koszmar przez duze KA !
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Wyobrazcie sobie ,ze do tego stopnia nie znosze tego jak wygladam,ze jak ide sie myc to gasze swiatlo w lazience i zapalam tylko w przedpokoju ,zeby sie nie widziec zbyt wyraznie w lustrze
:zawstydzona/y:

reklama
No co ty Kaja!!!! Każdej z nas cos zostało.a to kilogramy,a to rozstępy,zwisły brzuch itp...Kwestia czasu i niestety odrobiny wysiłku...no cóż,ja też siebie nie kocham teraz...ale może spróbuj powoli zapalać w łazience świece? Bo podobno ciało wtedy lepiej wygląda! Tak czytałam w poradiku erotycznym,hihi!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry