WIKI17
Lipcówka'06 mama Wikuni:
Corsini to wyslij mi prosze tez tą dietę to sobie poczytam troszke
....żle się wyrażiłam ,że nic nie jem..jem płatki kukurydziane ,owoce,hmm i w sumei to wszystko haha.
..no i gorace kubki kisle,budynie...kiedys też tak się odchudzałam i było ok.na szczęście bez jojo
....ech te drineczki tez mi się marzą...juz niedługo lato więc spoko może nie drinki ale piwko będzie hehe..;-)
Jagusiu hehe ja tez mam cycki do ziemi haha

no ale jesli mężowi sie podobają to najważniejsze.
....co do cwiczen to ja prędzej jestem skłonna przejść na dietę niż ćwiczyć..więc podziwiam za wytrwałośc nawet ta 30minutową:-)
....żle się wyrażiłam ,że nic nie jem..jem płatki kukurydziane ,owoce,hmm i w sumei to wszystko haha.
..no i gorace kubki kisle,budynie...kiedys też tak się odchudzałam i było ok.na szczęście bez jojo
....ech te drineczki tez mi się marzą...juz niedługo lato więc spoko może nie drinki ale piwko będzie hehe..;-)Jagusiu hehe ja tez mam cycki do ziemi haha

no ale jesli mężowi sie podobają to najważniejsze.
....co do cwiczen to ja prędzej jestem skłonna przejść na dietę niż ćwiczyć..więc podziwiam za wytrwałośc nawet ta 30minutową:-)
a z tym biustem to może spróbujcie jakiegoś kremu? ja próbowalam z Eveline( taniutki) i szczerze nie byłam nastawiona na żadne efekty,nie wiem jakiego nawozu tam dali ale biuścik jest cacy
...dziewczyny,zjadłam dzis 3 pączki i poza tym kilka innych tuczących potraw i POSTANOWIŁAM że w środe zaczynam 40 dniowy post,nie będę jadła słodyczy,białego chleba,smażonego mięsa,ziemniaków...mam nadzieję ze wytrwam,chcę zrzucic 5 kilo

jak się robi zakupy to najpierw tam patrze i dopiero myśle co kupić( w zależności od tego na co mam ochotę);-) zaczynam dochodzić do wprawy:-) masakra tylko z tym że sobie musze robić osobno