reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

kasica ta twoja dzidzia to duzo juz jest :)
szuszu - b. szybko czulas dzidzie zazdroszcze...

moj brzuch wypchany zwlaszcza wieczorem, obawiam sie ze to wzdecia a nie ciaza

ps co do cyckow to ja tez mam wielllllllkie i do tego rosna wciaz :O teraz mam 75d to co bedzie potm ??dd ?? g?? xxx?

reklama
U mnie też jeszcze nic nie widać, a już nie mogę się doczekać. Na razie raczej mam brzuszek przez wzdęcia. Do tego biorę jeszcze duphaston i luteine. Mąż twierdzi, że brzuszek jest większy, ja nie widzę jeszcze różnicy... Może ciut zmieniło mi się podbrzusze.

U części z Was na pewno już widać brzuchalki, chwalić mi się tu raz dwa i wklejać fotki:-)

hehe a wiesz kochana że też o tym myślałam - i sobie myśle nikt się nie chwali hehe. Trzeba się troche rozkręcić :blink: Ja zaczynam widzieć już zmiany brzuszka - oczywiście nie jakies wielkie ;) - jutro postaram się dodać jakąś foteczke ! To może i inne dziewczyny się skusza ;D

ojj z miła chęcią i radością bym się pochwaliła moim brzusiem jakbym go miała;p hih bo narazie to tylko tłuszcz widac;p ale jak sie tylko cos wiecej ruszy to zaraz wkleje focie;)

witajcie
żadko do was zaglądam ... ale czasami będę
wklejam wam mój "brzusio" a fotkę z usg moze we wtorek po wizycie u gina;)

Gabina, szok:szok:
W moja ciąża jest prawie w tym samym czasie i nie mam takiego brzuszka :-( A Twój jest dość duży jak na ten tydzień ciąży..;-)
Też już chcę taki..

reklama
Gabrina - ale masz brzuch! :-):-) aż normalnie nieprawdopodne na ten tydzień...bez urazy,ale dla mnie to wygląda na 14,a nie 8... może takie dziwne zdjęcie :-)

Do góry