Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zazdraszczam wakacji w ciepłych krajach. Ja sie nie odważę na latanie samolotem. Zreszta na poczatku czerwca mialam lciec do Libanu na tydzien w delegacje i tez zrezygnowlam. Polecial za mnie kolega. Pisalismy reklamacje do Lufthanzy z prosba o zwrot kosztów biletu, ale nie bylo szans. Firma musiala wykupic koledze nowy bilet, który byl 3 razy drozszy niz mój. Zdziercy...
Pojedziemy gdzies niedaleko. Chcialabym jakis domek nad rzeka w Beskidzie Niskim.
Dziewczyny, trafiłam dzisiaj na fajna stronę z opisami miejsc na wakacje w Polsce dla rodzin z dziećmi. Może którejś z Was się przyda, jak nie w tym to w przyszłym roku. Dzieciochatki.pl | Strona główna
My już ponad dwa tygodnie po wczasach i znów się chce No co będę dużo pisać, było ekstra. Fotki są u mnie na blogu w razie co
Jak mi mąż zaczął marudzić o drugie dziecko, to mu zapowiedziałam, że ok, ale z wakacji skorzystamy w pełni, bo już tyle czasu siedziałam w domu, to coś mi się od życia należy. No i jak tylko lekarz powiedział, że wszystko w porządku, to od razu od niego pognaliśmy do biura podróży. I warto było. Mało tego, mam nadzieję, że to jeszcze nie wszystko
My mieliśmy we czwartek lecieć do Rzymu, potem do Pragi i do Budapesztu. Ale na ostatnim usg wyszło mi łożysko za nisko, lekarz stwierdził że to komplikacja. CHociaż miałam pappę dziś i też usg i już było to łożysko przesunięte, inny lekarz uznał, że to naturalny stan w pierwszym trymestrze że jest nisko łożysko.... Ech... Kogo posłuchać?