reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dolegliwości

Dziewczynki, leże sobie wczoraj już zasypiam a tu jak mnie coś nie zakuło w dole brzucha to aż w palcach u stop poczułam:szok:, no ból niesamowity :baffled::-(nie wiem co to było...czytałam że takie ukucie moze byc odejsciem wod, wiec zdretwiala ze strachu wstalam powoli ale nic:baffled: normalnie poł nocy nie spalam i zastanawiałam sie co robić i co to było:-(

reklama
Aniaso moze malutki ci zadrapal albo wkul sie paluszkiem, tez tak czasem mam.\ A jak pekl mi pecherz to czulam jakby w srodku cos peklo takie nagle szarpniecie, niesposob pomylic z czyms innym.;-)

aniaso86 moje malenstwo od paru dni sie bardzo wierci w dole brzuszka-chyba stara sie wpasowac tam jakos dokladniej:zawstydzona/y: tez mnie czasem taki bol lapie az moj ostatnio sie wystraszyl ze zaczynam rodzic bo az krzyknelam i w pol mnie zgielo:baffled::zawstydzona/y:

Mi już stopy tak puchną że tylko w jedne sportowe klapki wchodzę :baffled:
Parę dni temu kupiłam sobie fajne japonki ale niestety juz w nie nie wchodzę :confused:

a ja dziś rano ujrzałam swoje kostki! przez ostatnich kilka dni mi spuchły nie tylko stopy, lecz i kostki, w weekend byliśmy w domu rodzinnym (podróż 450 km w upale dała się we znaki) i uczyłam się chodzić na tych małych paróweczkach;
a dziś, ciut chłodniej i opuchlizna zeszła, ale jestem happy! byle na długo;-)

za to coraz częściej coś mnie ciągnie w pachwinach i to bardzo mocno; dziś mam wizytę to podpytam co to i dlaczego;

reklama
Do góry