reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze dzieci w cm i kg

reklama
U nas też osiemdziesiąt i kilka cm a waga ok 11kg
podobnie jak moja Ola, ciuszki kupuje jej na 80-86cm, waga też niespełna 11kg, a buciki rozm. 20

To już wiem, dlaczego Maja wygląda jak pąk w maśle...Przy 82 cm. waży 13 kg. Mus na dietę ją wziąć:tak:
twoje teksty jak zwykle mnie rozwalają :happy: daj żyć dziecku to przecież nie jest dużo

Ja to muszę wreszcie moją Madziuchę pomierzyc:tak: Ciuszki wchodzimy w rozmiar 92, bo większośc 86 jest akurat na już:-) Buciki nosi 22 i ma w nich pół cm luzu. Teraz muszę paputki kupic to chyba już 23 wezmę:sorry2:A wagowo to ja pojęcia nie mam. Jak wyjdziemy z chorowalności to na szczepienie idziom i tam zobaczymy:laugh2:

reklama
Lolo waży 12 kg, ciuszki niby 92 makupujemy ale ogrodniki ost6atnio 86 i luz mają.Rozmiar romiarowi nie równy:rofl2:
Lolo jest smukłym, przystojnym facecikiem z wielkimi płetwami:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry