reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze imiona,daty urodzin,daty imienin. :-)))

reklama
Jak dobrze liczę to Maciek urodził 3 września!:tak: witaj Lilitu!:-)

Mija przecież tu nie same wrześniówki piszą np. Lucy Baśka, Uleeczka to październikówki:eek::tak: a Mamaoska, Renne, Edi, Adasia, Royanna, Martruda i Agamamaani to sierpniówki!:tak::eek:

Jak dobrze liczę to Maciek urodził 3 września!:tak: witaj Lilitu!:-)

Mija przecież tu nie same wrześniówki piszą np. Lucy Baśka, Uleeczka to październikówki:eek::tak: a Mamaoska, Renne, Edi, Adasia, Royanna, Martruda i Agamamaani to sierpniówki!:tak::eek:

łałłł ale ty spostrzegawcza jesteś:nerd::nerd::nerd:

Wydaje mi sie,ze Mija piszac o wrzesniowych mamach,miala na mysli to,ze mialysmy rodzic we wrzesniu. A nie,ze pisza tu same takie,ktore urodzily we wrzesniu... Ja tak to zrozumialam i nie widze powodow do min typu ":-(" albo ":dull:"

:-)

Agutko przeciez to Lucy do mnie sapie! i dlatego wkleiłam ":-(" a ":nerd::dull::nerd:" dlatego że pewnie nudna jej sie wydaję!;-) a do Miji nic niemam jaja sobie robie jak zwykle zreszta!:confused2:
a ja miałam w październiku rodzić to co mam sie stąd wynosić czy jak!?:-:)-:)-:)-D:happy2:;-)

reklama
Do góry