reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

A nam wlasnie dla chlopca bylo latwiej cos wybrac, a z dziewczynka mielismy problem. Ale i tak szybko nam poszlo z wyborem i mam nadzieje, ze juz nic sie nie zmieni. :)

reklama
my rowniez dla chlopca szybko wybralismy,a z dziewczynak byl problem,ale jak juz klamka zapadla starm sie nic innego nie wymyslac,zreszta ciezko teraz bylo by sie do innego imienia przyzwyczaic,wszyscy na okolo mowia Natalka i tak juz zostanie
Mam nadziej,ze i wasz wybor bedzie trafny i sie w koncu zdecydujecie bo to imie na cale zycie ;)

no my dla chlopca mielismy Gabriel, a dla dziewczynki non stop sie koncepcja zmieniala. w Koncu padlo, ze bedzie Fazila, ale maz od niedawna upiera sie przy Nadii. Mi sie podoba i tak niech juz zosanie:):):):)

no ja dla dziewczynki miałam właściwie od razu , miała być Nadia, dla chłopca nie mieliśmy zupełnie pojęcia no ale jak się okazało że będzie synek to trzeba było coś wymyślić :)

Ja tez miałam od razu dla dziewczynki Alicja a potem trzeba było wymyslic dla chłopca :) Miała byc Ala to bedzie Alek ;)

u mnie w miare szybko jak dowiedzielismy sie ze dedziemy miec dzidzie odrazu dla dziewczynki Natalka i tak od6tygodnia na talka dle chłopca nie mielismy i nie mamy pojecia do teraz.Z USG ma byc Natalka jak w szpitalu powiedza ze chłopiec to... bedzie junior ;D

reklama
u mnie jest ciotek duzo a chciałam takie imie aby sie nie powtarzało i nie kojazyło nikomu z zadna ciocia. Bo dziewczynek nie ma zadnych sami chłopcy i moja a własciwie nasza Natalka

Do góry