reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Ja też mam bzika na tym punkcie. Tyle czlowiek się nasłuch i naczyta że potem to w głowie siedzi czy się tego chce czy nie

reklama
No to i ja jestem w tym klubie! i ja nie tylko jak ide do kibelka ale jak sie wicej sluziku poleje to juz sie schizuje:p
a najgorzej jest jak jestem gdzies na miescie...to wtedy olewam wszystko i pedze do domu :) hehe i na szczescie by zobaczyc ze wszystko dobrze:)

Ja jak sie wiecej poleje tez mam od razu panike, a szczegolnie teraz jak kaszle i kicham. Dobrze wiedziec, ze nie jest sie samemu i sa kobitki, ktore rozumieja moje obawy :)

złapalo mnie dzisiaj okropne przeziębienie, znacie jakieś domowe sposoby????????????????????????????????????????/
gorączki chyba jeszcze nie mam ale katar i gardło okropnie.
boje sie o mojego bejbiczka :mad:

no podmienilam bo juz sama niewiem co mam myslec:( w karcie mam wpiany 04 maj ale na usg pokazuje 07 i sie zamotalam:)
wiem ze zaczynasz jutro 11 tydzien :) super!! a ja 10 zaczelam:) i faktycznie mi ciut lepiej bo juz tak nie wymiotuje!ale czas leci szybko!!!!

ewe nic sie nie martw!ja tez niedawno bylam chora!rosolek zjedz! i do wyrka! a na nosek ja uzywam sol fizjologiczna :) tez bardzo pomaga:) mozesz tez zrobic sobie wode taka letnia z miodem i cytrynka!:)

dzięki, zaraz pakuje się do wyrka i sie kuruję . Lilith widziałam twoje zdjęcie na innym poście. Sliczne i gratuluje, nawet sobie nie wyobrażałam że to już tak będzie widać. ssssssssssuuuupppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrr

Witajcie, Ewe ja też zdycham z przeziębienia, kataru, gardła, gorączki i nie wiem co tam jeszcze bo wszystko mnie boli. Moja gin mówi żeby się nie przejmować, bambuczo to nie zagrozi i najlepiej leczyć sie domowymi sposobami a w razie gorączki łyknąć paracetamol, ale ja to chyba z chemii nie skorzystam ;)

WITAM DZIEWCZYNY,WIDZE ZE KAZDA Z NAS FATALNIE SIE CZUJE Z ROZNYCH POWODOW,ja juz trzecie dzien budze sie z bole glowy,mam serdecznie dosc,tabletek nie chce lykac,a do tego dzis jajnik zaczol bolec i sie trosze martwie,jeszcze w nocy mialm takie straszne sny,ze gin chcial mi dzidzi odebrac,bo niby sie zle usadowila ::) oj dopuki nie zobacze mojego sloneczka na USG TO NIE BEDE SPOKOJNA ;)

LILITH ciesze sie ze u ciebie wszystko jak najlepiej ;D ;D ;D

EWA26 OJ TAK MI PRZYKRO,ZE ZLE SIE CZUJESZ,ABY JAK NAJSZYBCIEJ PRZEZIEBIENIE PRZESZLO TOBIE GADATEK ROWNIEZ TEGO ZYCZE ;)

Dziewczyny gosiek289, Tamarunia i reszta lasek badzcie dobrej mysli,z tygoddnia na tydzien powinno byc coraz lepiej i nasze obawy powinny sie zmniejszyc,rowumiem wasze troski tez podobnie reaguje ;) ;) ;)

pzdr ;D

reklama
Mi na przeziębienie super pomaga czosnek ( dziennie 1 - 2 ząbki)-( jest okropny węc kroje na kawałki i połykam jak tabletki), mąż mi szykuje wywar 0,5 cytryny i 3 łyżeczki miodu i gorąca woda, rosołek na gorąco i gardło płuczę szałwią.
A na bóle głowy mam super sposób - tylko się nie śmiejcie - na noc zakładam czapkę i budzę się bez żadnego pobolewania głowy - tą metodę stosowałam jak byłam z Ania w ciąży i jak nie chciałam brać lekarstw - mi osobiście super pomaga - nawet po 2 dniach katar prawie mi znikł - a miałam straszny.
wszystkie lekarstwa niestety odpadają :( - szczególnie teraz na początku.
Dzisuaj już czuję się dużo lepiej :D

Do góry