• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Tamarunia pisze:
no wiec, odcuwam zwsze po poludniu i wieczorem pieczenie i swedzenie w intymnym miejscu kobitki:), i tak jakby czuje ze chce siku, ale wiem, z e nie chce, ze to taki tylko wrazenie

raz w zyciu mialam zapalenie pecherza ... okropne uczucie, i wlasnie mialam takie obiawy ... niestety to bylo wieki temu i nie pamietam co mi pomoglo; moze ktos inny pomoze ? trzymaj sie ;)

reklama
Ja tez raz w zyciu mialam zapalwenie pecherza i podobne objawy. duzo wit c pomaga ale nie wiem czy w ciazy mozna tak duzo.Na pewno trzeba duzo pic i jak to mozliwe zeby mialo duza zawrtosc wlansie wit c.zeby wyplukac bakterie i zakwasic mocz.

jak sie ma zapalenie pecherza to boli chyba podczas sikania...a ciebie pieka chyba nasze intymne sprawy:) mnie sie wydaje ze nawet jak masz zapalenie pecherza to moze tez jakies uplawy i cos cie wypalilo :)ja polecam kupic vagosan i zrobic napar i oklady! to nie jest grozne a napewno pomaga!Nasiadowki lepiej nie bo to gorace ale takie oklady owszem!!! sprawdz i jak nadal bedziesz czula takie uczucie z siusianiem to idz do lekarza pierwszego kontaktu!:) bedzie szybciej!:)

Witaj Violet :)
Takie objawy to albo zapalenie cewki albo grzybica pochwy. Na grzybice dobre sa globulki dopochwowe Nystatyna i sa bezpieczne w ciazy, a na zapalenie cewki trzeba duzo pic i brac duzo wit C - to prawda, ale mysle, ze bez antybiotykow sie nie obejdzie, wiec zasuwaj do lekarza (ja sie meczylam z nawracajacymi zapaleniami cewki przez ok. 1,5 roku - to byla prawdziwa meka)

Ja miałam zapalenie dróg moczowych COŚ OKROPNEGO! I mi pomogła jedna rzecz Furagin, wiem na 100% że można go braćw ciąży ,mam go ze sobąw Anglii na wszelki wypadek bo mi czasami to wraca. Może ktoś Ci to może z Polski kupić i wysłać?

No dziekuje za wszystkoe porady!!!!a chyba mame poprosze o przeslanie mi tego vagosanu i Furaginu!!!dziekuuuuje bardzo:) a i duzo pije wody i dzis nie bolalo:) wydaje mis ei ze to zapalenie cewki moczowej czy ukl moczowego nie wiem, ale jak duzo pije to jest lepiej:)
dziekuje barzdo:)
Violet 77 ja tez mam na 12maja:)
a+t+? no ale mam nadzieje ze zjarzysz do nas od czasu do czasu?znajomi, kafejka czy cos?no prosimy....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry