No dziewczyny!!!Kurujcie sie czosnkami, miodkami, rosolkami, lezeniem i w ogole, na pewnoe cos w koncu pomoze!!!!No ja przeziebiona nie jestem na sczescie, ani nie mam grypy, ale za to mam cos innego. I troche mi glupio, ale co tam...no wiec, odcuwam zwsze po poludniu i wieczorem pieczenie i swedzenie w intymnym miejscu kobitki

, i tak jakby czuje ze chce siku, ale wiem, z e nie chce, ze to taki tylko wrazeni, no i jak nie bylam w ciazy to stosowalam tzw. nasiadowki, czyli siadalam na misc z goraca woda i jakimis ziolami z apteki i przykrywalam sie recznikiem i mialz z glowy, ale teraz to juz tak nie moge bo wiem, ze kiedys to tak sie robilo zeby poronic, no wiec oczywiscie odpada, zanim sie zapisze do learza tutaj, to kurzce minie tydzien, zanim bedzie moja kolej, a za ten czas to moze zwariuje, kto wie?no i co robic?Prosze, pomozcie!!!!!!!!!!!Mam dosc juz!No teraz mi nic nie boli ale jak nie daj Boze zmarzne(a zmarzne w lazience, bo tu zimno jak nie wiem co)to znow bedzie bolec i znow bede nie do zycia