reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Ale niestety nie jest to prosta sprawa,
po pierwsze maluszek musi się ładnie ułożyć i "chcieć" pokazać co tam chowa,
po drugie lekarz musi się znać na tym bardzo dobrze i mieć duże doświadczenie (mój od 20 lat robi usg),
po trzecie sprzęt musi być dobrej jakości,
a po czwarte i tak może się zdażyć "niespodzianka", bo pomimo postepów w medycynie takie też się zdażają (ostatnio u nas wrześniówek nawet)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ciekawe czy Wam mnie brakowalo. :>
Wyladowalam we wtorek w szpitalu z krwawieniem i bolami. Juz myslalam, ze jest po wszystkim i do szpitala jade tylko na lyzeczkowanie. 1,5 godziny drogi do szpitala - czarne mysli, klucha w gardle. W szpitalu od razu zrobili usg i okazalo sie, ze dzidzia zyje :D. Nie wyobrazacie sobie jaka radosc i ulge czulam. Myslalam, ze to cud :). Niestety kosmowka sie odkleja i ciaza caly czas jest zagrozona. Dziis wypuscili mnie ze szpitala, ale musze wcaz lezec i brac luteine+nospe.
Trzymajcie mocno kciuki za moja dzidzie i wszystkie panie, ktore spotkalam w szpitalu po stracie dziecka. To straszne jakie rzeczy sie dzieja. Wyslimy tym dziewczynom duzo sily...
no i dziekujcie Bogu, ze macie to szczescie, ze Wasze maluszki zdrowo rosna. :)

oczywiscie ze o tobie myslalysmy!!!!! wazne ze juz jest lepiej...i pamietaj zeby odrazu wzywac pogotowie ! bo to zawsze szybciej!! smutno mi sie zrobilo i przypomnialam sbie moja strate...wtedy nikt nie byl tak i mily...:(:( mysle o tych kobitkch teraz i wysylam im duzo pozytywnej energi!!!:):)

A tak wogole wlasnie wrocilismy ze sklepu....mam tone gruszek winogron brozskwin nektarynek ogorkow zielonych slonecznikow biszkoptwo jeju....no zelkow jeszcze wafelkow...:):):) a teraz bede jasla zurek :):)

A+T a co u ciebie z apetytem i nudnosciami?

reklama
Wszystko bedzie dobrze z twoja dzidzia a+t+? !! musi byc dobrze. Przesyłam dla wszystkich mamusi które maja problemiki z ciążą dużo ciepłych myśli. Dbaj o siebie tzn o WAS :)

Do góry