reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Ostatnio bylam w mamach kwietniowych i pisaly tam ze jakby maz przylozyl glowe do brzuszka to moze uslyszec malenstwo!i faktycznie!slychac takie chlapanie i przelewanie! tylko niemozeciez byc glodne bo to z glodu bedzie burkac i dawac dziwne odglosy!:) ale polecam:)

A mi wyszlo 50% chlopiec i 50%dziewczynka, tak samo jak w obliczeniu 7+7+7itd, czyli wiek moj i meza,tez wyszlo 50/50 no i co w takim wypadku, a mielismy usg i lekarz nic nie mowil ze to ciaza mnoga. widocznie mamy cierpliwie czekac...oby tylko zdrowy dzieciaczek byl:)

I tak:
humorki podobno mam ale ja tego nie dostrzegam tylko mój mąż ;). Potrzebuję więcej przytulanka i czułości :) :). Według tego testu jak narazie wychodzi dziewczynka ale śmiję się z tego. Bo raczej objawy mam chłopczykowe.Oby tylko było zdrowe!!!!!!!!!!!!!!.

dziewczyny czy macie taki problem,że chciałybyście co 2tyg. chodzić do lekarza, czy wszystko ok z dzidzią? Bo ja tak mam. Po tym jak byłam u lekarza, cieszyłam się bardzo ,że wszystko ok, a teraz znowu się martwię. Życie matki to wieczne zamartwianie się :p

co dwa tygodnie? ja to bym najchętniej co dwa dni sprawdzała ;)
usg mam dopiero za 3 tygodnie i boję się strasznie...

JA tez mam za 3 tygodnie:)
ale juz sie tak nie boje jak ostatnio:) teraz to juz sie nieoge doczekac!!
a jak pisalam wczesniej to ja chcialabym miec usg w domu hihi :)
ale strach to cos naturalnego i ja tez bardzo sie boje:) ale staram sie myslec pozytywnie bo dzidzia juz to czuje:)

reklama
Do góry