reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
tak tak masz racjie LILITH mala pomylka nastopila,ale to chyba dlatego,ze bylam zmeczona i zamyslona jak pislam mojego posta,ups.........hi,hi,hi uwaznie czytasz,fajnie, ;D

HIHI no takl nagle zauwazylam is ie zdziwilam:) A powiedzcie jak wy to liczycie ze 5 miesiac od kiedy nams ie zaczyna? bo moj gin liczy tak ze od 12-13 tygodnia to juz 4 miesiac...czyli pozniej od 17 tygodnia to 5 miesiac? czy jak?

No a ja wszedzie widze inny podzial:( w jednej podaja ze od 14 to dopiero 4 miesiac:) i tak o to sama juz nie wiem...a moj gin mow co innego itd...wkoncu wszyscy podaja ze po 12 tygodniu czyli wlasnie po 3 miesiacu to ryzyko maleje:)

dokladnie tez tak sluszalm,ze w sumie nie mija ale sie w duzym procecie zmniejsza,wiec wszystko idzie w dobrym kierunku,oby tak dalej,ja uciekam na zakupy spozywcze,bede pozniej ;D ;)

Jesli chodzi o liczenie miesiecy ciazy, to jest taki watek w "Ciaza, porod, polog", ale ja patrze po prostu po dacie a nie po tygodniach. Trzeba liczyc od daty ostatniej miesiaczki (albo jak ktos mial dluzsze niz 28 dni <tak jak ja ;)>, to po prostu od daty owulacji/zaplodnienia odjac 14 dni)

LILITH pisze:
A WIEC MAMY JUZ MAJOWE MAMUSIE!!! TAK WIEC WPISUJCIE SIE NA LISTE!!!

MMEGII 1-3 MAJ
LILITH 4-7 MAJ
EWE 4 MAJ
GADGET 5 MAJ
GOSIEK 5 MAJ
NADIAW 8 MAJ
SYLWIA 10 MAJ
MAXIN 11 MAJ
TAMARUNIA 12 MAJ
KALINA 12 MAJ
OLKA 12 MAJ
GOSIA F 17 MAJ
MONIQ 17 MAJ
SYLWIA K 17 MAJ
BLANCA 18 MAJ
ELLE 20 MAJ
VIOLUS 20 MAJ
ANECZKA 21 MAJ
MAGDUSIA 24 MAJ
KAMAJLA 24 MAJ
KASIUNKA 25 MAJ
PIKA 25 MAJ
HUMOREK 25 MAJ
KROPECKA 26 MAJ
MADZIUJKA 29 MAJ

reklama
Ale nas juz MAJOWYCH MAMUSIEK sie uzbieralo,fajowo ;D ;D ;D
Jakie w maju kwitna kwiaty?????????wiecie moze dziewczyny,bo ja bardzo po porodzie chciala bym sobie zrobic tatuarz tylko mysle nad kwiatem,a jak ma byc majowe dzidzi to fanie bedzie wlasnie kwitnacy w ten czas kwiat wytatuowac ;)

Do góry