reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

:(:(:( No to wiem doskonale co czujesz:(:(a powiedzial chociaz doktor kiedy przestalo? choc chyba to malo istotne:(:(
caluje cie mocno!

reklama
jest mi naprawdę strasznie przykro :( nie wiem co napisać bo w takim przypadku żadne słowa nie są odpowiednim pocieszeniem. Trzymaj się gosiu

dziewczyny, według czego macie ustawione swoje suwaki, OM czy USG? bo nie wiem czy zmienić sobie czy nie.

nie zmieniaj...z tego,co wiem to częściej sprawdza się termin OM niż usg,który zmienia się naprawdę czasem bardzo często:)pod koniec pierwszej ciąży od 30 tyg zmieniał się co 2 tyg,a urodzilam dzień przed terminem wg OM:)

no w sumie racja bo według USG to wszystko zależy od tego jak dokładnie wymierzy dziecko lekarz bo wystarczy kilka milimetrów różnicy i data już ywskakuje inna. Zresztą w USG wyskakuje średnia wszystkich wymiarów i npo główka powina się urodzić 29 maja, nóżki 25 maja a brzuszek 26 maja :) średnio wychodzi 28 maja i to jest data porodu według USG :)

reklama
Nie liczys ie wedlugo USG tylko wedlug OM !! ja tez mialam taki dylemat ale co szlam na usg to termin by bylk inny!!!
Kropecka superowa jest ta stronka ktora podalas!!! bardzo spodobal mis ie kalendarz:)

Do góry