reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Kilka z nich ja kojarze i czasem (ale fakt, ze bardzo rzadko) sie odzywaja.
Moze pobudzimy je do odzewu?
Kobitki majoweczki - napiszcie, ze zyjecie jeszcze i nas chociaz czytacie?

reklama
mozliwe,majowki dajcie znac co tak u was ;D
wiecie co tak patrze na ta nasza liste i co myslicie,aby LILITH,czy ktos inny nie zmienil troche opisow,bo sa malo czytelne ::) mozna by bylo napisac tak:
Podaje na swoim przykladzie i Magdusi bo ma synka:

Maxin78 - 11MAJ - corka NATALKA
Magdusia - 24MAJ - syn ALAN/OLIWIER

I moze ponumerowac:
1.Maxin78 - 11MAJ - corka NATALKA
2.Magdusia - 24MAJ - syn ALAN/OLIWIER
bedziemy wiedziec dokladnie ile jest majowek i latwiej bedzie odroznic dziewczynki od chlopcow

co myslicie????????????

Chyba na lutowkach, albo marcówkach - nie kojarzę ale gdzies tam. Faktycznie wugląda to bardziej przejrzyście, a przede wszytskim widac dzieki kolorkom ile chłopców a ile dziewczynek.

ja mogla bym to chetnie zmienic,ale nie chce w sumie tego robic bo to LILITH to rozpoczela,ale jak nie bedszie mialam nic przeciwko,moge,zobaczymy co odpisze,
Co ty na to LILIH,masz chec abgerejdowac nasza liste,wiem,ze juz ostatno to robilas z chlopczykami,jak nie to daj znac ;)

To ja na przyklad moglabym juz zechciec na liscie ;D imie przy synku. Tak intensywnie funkcjonuje w naszych myslach "Adas", "z Adasiem, "o Adasiu", ze chyba zostanie ten pierworodny Adamem!

He he, a propos imion, to czytalam w jakiejs gazecie anegdotke o dziewczynce, z ktora po powrocie ze szkoly rozmawiala mama: "No i jak bylo na lekcjach?" - "Fajnie, na religii uczylismy sie o Adamie i Ewie, ksiadz mowi ze mieli dzieci" - "Tak? a jak sie nazywaly?" - "Abel i Kabel!" ;D

reklama
Do góry