reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

mam nadzieje ze sie dodatkowa kolumna zmiesci ;) Zobaczymy jak juz bedzie co dopisywac ;) Jak sie nie zmiesci, to jakas kolumne wyrzucimy ;)
_reni_ juz dorzucam Twoje dane :)

reklama
A moze wtedy załozymy osobny watek z lista urodzonych dzieciaczkow majowych, z data imieniem, zdjeciem itd...

oj bedzie,juz niemoge sie doczekac aby zobaczyc te wszystkie pocieszne bobaski naszych forumowiczek,ciekawe bedzie porownac do ktorego rodzica jest podobny.Juz niedlugo sie zacznie co........jupiiii..........to blizej niz dalej ::) ;D :)

Witajcie kochane Mamusie
Ja również mam termin na maj, a dokładnie na 15 maja. Bardzo proszę o dodanie mnie do listy - córeczka Ania, mąż Tomek, data ślubu 10.11.2001 r. , wiek 24 lata, miasto Bytom.
Cieszę się, że jest nas tak dużo. Chciałabym razem z Wami czekać na naszą drugą córeczkę i dzielić się z Wami swoimi odczuciami.
Pozdrawiam serdecznie

reklama
Do góry