reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Wiecie co? Ja czuje ze w tym tygodniu nie urodze. W ogole czuje, ze bedzie to jakos w termin albo nawet 2 dni po!!!
Tak bardzo chcialabym juz urodzic - nie dosc, ze fizycznie byloby lzej, to wiele spraw praktycznych (uczelnia, praktyki, korki itd) daloby sie juz na nowo ustawiac i dzialac w nowej sytuacji... Zostaje chyba tylko sie modlic... ;)

reklama
Pomyślcie o mnie. Muszę zdążyć na I Komunię Piotrka, a w ciąży lub świeżo po porodzie będzie mi ciężko. Dlatego też wybrałam sobie datę i urodzę 25 kwietnia. Teraz tylko zaklęcie ;D ;D ;D

HA! Dzis umylam sobie jedno okno :) Wkurzalo mnie brudne, no i nie ukrywam, ze skusilo mnie gadanie o tym, ze to przyspiesza porod ;) Pewnie i tak nam to nic nie da, ale przynajmniej bedzie czysto ;);)

a+t na twoim miejscu to juz zupelnie bym sie nie mogla doczekac ;)
nie mam pojecia jak to jest, ze pierwsze kilka miesiecy leci jak glupie, a potem ostatni to sie dluzy jak grudzien przedszkolakowi ;) ;) ;)

u mnie termin 27.05, ale dzidzius ma wszystkie wymiary o tydzien do przodu, poza tym moja mama przyjezdza jakos na tydzien do mnie w nastepna sobote........jestem ciekawa jak moj organizm na to zareaguje, ale nie chce zeby maly za wczesnie sie urodzil :////

gunia slyszalm o tej herbatce,ze jest dobra
Ja mysle,ze urodze w maju,niewiem kiedy,ale kwiecie to na pewno nie bedzie,za spokojna jestem,pokuj nie przygotowany,a ja jakos sie przestalm przejmowac,wiec wydaje mi sie,ze mala poczeka az bedzie gotowy,hihihi

A moja mama się modli, żebym urodziła po długim weekendzie, żeby zdążyła wziąć urlop. A ja myślę, że będzie to wcześniej (tym bardziej, że na niedzielę zapowiedzieli się teście z osobami towarzyszącymi) ;D ;D ;D

Ja tez mam taką nadzieję, że moja poczeka jeszcze bo muszę jeszcze przeprać ciuszki, ostatnio pojawiły mi sie coraz częściej skórcze i chyba kawałeczek czopu odeszlo i maz tylko " pakuj tą torbę! Bo potem bedzie wszystko na mojej glowie !" Ma pietra ::) A torba nie spakowana...No ale mam takie wrażenie jak Ty Maxin, że mała numeru nie zrobi.

reklama
pewnie cale rodziny i znajomi powoli sie dopytuja czy to juz niedlugo
oby nie stalo sie to uciazliwe,jak na razie u mnie kazdy sie tylko pytac"to co juz niedlugo ile to zostalo"

Do góry