pbg 

dobrze im docięłaś!!!
(i dobrze, że złapałaś Zuzkę, że nie wypadła z łóżeczka!!!)
labudka - to nie tak, że ciągle narzekam na szybkość Mili w pojmowaniu cech fizycznych. Mnie to bardzo cieszy i duma mnie rozpiera
Każda matka cieszy się jak widzi rozwój swojej pociechy
I chyba nawet mnie to bawi, że mam taką małą zdolniachę. Ale mam nadzieję, że będzie nie tylko sprawna fizycznie ale też będzie miała dobrze w główce poukładane. Bo zaraz po zdrowiu chyba to jest najcenniejsze.
A ty poczekaj. Jutro się obudzisz i zobaczysz jak twój malec robi takie akrobacje, że Ci oczy wyjdą!
))

dobrze im docięłaś!!! (i dobrze, że złapałaś Zuzkę, że nie wypadła z łóżeczka!!!)
labudka - to nie tak, że ciągle narzekam na szybkość Mili w pojmowaniu cech fizycznych. Mnie to bardzo cieszy i duma mnie rozpiera
A ty poczekaj. Jutro się obudzisz i zobaczysz jak twój malec robi takie akrobacje, że Ci oczy wyjdą!

) ale młody dobrze znosi jazde. i tez mam zamiar w koncu odpoczac i odespac, bo mama juz sie nie moze doczekac az przejmie młodego :-)
jak wrocilam to maly juz lezal z brzegu lozka i juz chcial sie obrucic tak ze malo brakowaloby a spadlby
teraz zaczne organizowac mu zabawe na podlodze tam bardziej bezpiecznie ;-) no a jak musze cos zrobic to zostawiam go z zabawkami w jego lozeczku
bo mam przewijak na lozeczku a on kopie w niego i tak spadl ale od razu to zauwazylam na szczescie
ja na wies jade 2-3h z malym i powiem ze on jest w stanie wytrzymac tylko 1,5h spokojnie w samochodzie - wtedy spi a jak sie obudzi to od razu jest placz