MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
Gartulacje dla Mili!!!:-):-)
Dziś Mateusz mial straszny dzien
( Wstal wczesnie i nie chcial jesc
( Possal tylko troche mojego na wpół pustego cycusia. Mial beznadziejny nastroj, wciaz plakal bez powodu-nie poznawalam wlasnego dziecka!!:-( W ciagu calego dnia wmusilam w niego 1 butelke
( Nie chcial nic jesc-jak tylko próbowalam od razu sie wkurzal i zaciskał usta
( W koncu kolo 17 30 polozylam sie z nim na łóżku i dalam znów cyca, possal i zasnął. śpi do teraz, ciekawa jestem jak sie bedzie czul po przebudzeniu... caly dzien marudzenia i ryku- to na pewno te ząbki:-(
Dziś Mateusz mial straszny dzien
Gratulacje!!! Co do mama to fakt że milutko usłyszeć, nawet w marudzeniu, Zosia tez jakoś w wieku Mili to powiedziała.
) ale bardzo niepokojace są te bezdechy. Prawdopodobnie ten ic\ncydent w poniedizałek był wywołany patologicznym refluksem i nastąpiło wtórne zaciśnięcie oskrzeli, czyli bez pomocy dziecko by sie udusiło. Teraz w przyszłym tygodniu mamy cały szereg badań u gastrologa i się włączy ewentualne leczenie. Kupilismy za pięc stów monitor oddechu zapinany do pieluszki i dziasiaj moje dziecko juz spi bezpiecznie, ale to i tak nie likwiduje problemu zadławienia podczas snu. Generalnie jestem spokojniejsza, im dalej od tego paskudnego poniedziałku tym mi lepiej na duszy
:-