reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Sliczne brzuszki dziewczyny :) A niedługo wyjdzie z nich jeszcze śliczniejsza zawartość ;D

Agatatje, Rusałka ale ten czas leci! ::) Pamiętam jak dopiero co oznajmiałyście że jesteście w ciąży a tu już 37 i 34 tc!!!! :o

No no brzuszki to juz rzeczywiscie niczego sobie! U Baski rzeczywiscie arbuzik, taki fajny okraglutki. :)
Agatatje nie wiem jak ty to robisz, ze piszesz ze wygladasz na zmeczona a na zdjeciach to tego wogole nie widac a wprost odwrotnie wygladasz kwitnaco ( i to raczej nie tylko dzieki rownie 'kwitnacej' sukieneczce, ktora swoja droga jest super).

A ja nie moge wkleic zdjatek bo mi pokazuje, ze sa za duze a amniejszyc z jakichs powodow nie chce. Moze jak znajde troche wiecej czasu to sie bardziej postaram (czytaj: zatrudnie meza do rozwiazania problemu ;)) i cos w koncu uda sie wkleic.

Basia niezly korbolek!
Kasia. jejku twoj jeszcze taki porecznych wymiarow, a widok jaki ladny w tle!!!tylko pozazdroscic okolicznosci przyrody ;D
Cicha, dzieeeki! ja sie poprostu staram zawsze umalowac i ladnie ubrac, ale rano takie since troche pod oczami miewam ostatnio. W kazdym razie liczy sie efekt wiec musi nie byc zle :D
Ty koniecznie wklej fotki, bo chyba jeszcze zadnej nie bylo! Pomniejszylas w photoshopie? albo mozesz wrzucic na photobucket bo tam serwer sam przewaznie pomniejsza zdjecia. Powodzenia i z niecierpliwoscia czekam na efekty!

no no - wyglądacie faktycznie kwitnąco!!!!

Ines- muszę wpasć do "Ciebie" październik? dobrze pamiętam?? ..jej i TY już w taak zaawansowanej ciaży:)- czas leci:)!Pozdrawiam!!

Musze wkleic i mój brzunio..chociaż on jakoś tak wolno rośnie i - wydaje mi sie wciaz bez zmian ::) taki mały niepozorny, ze kazdy , kto nie wie myśli, ze to 5 miesiąc..a kolezanka w sklepie, ktora mnie nie widziala dawno, (tylko gdzieś przypadkim męza już jakiś czas temu i ten pochwalił się, ze jestem w ciaży i nie może się doczekac Malutkiej-) a ona jak mnie zobaczyła- na cały sklep ..." a Ty znowu w ciaży???????" no szok - ludzie na mnie..a ja zbladłam - co ona mówi-? a ja sprotowanie, ze jeszcze jednego nie urodziłam..a ona mi- ze spotakkała meza..itd..dawno..i myślala, ze juz urodziłam..albo koncówka - i na mnie ..to który to miesiać?..a ja- ze 8..no i ta wielkie oczy -że to niemożliwe ;)..bo ona własnie myślala o jakimś początkowym 4-5 miesiacu:)- stad to pytanie - "znowu w ciaży?"
przykro mi sie zrobiło strasznie, ze ja ją zaraz - "no..ale słyszałam, ze Ty za to masz drugie"..a ona"było i nie ma.." i posmutniała...Urodziała w 7 miesciacu..owiniętego w pępowinę chlopca..nie przeżył..niedotlenienie mózgu..smutno...
Oj rozpisałam sie(nie tu i nie ten wątek)..przepraszam

Agataje śliczna z ciebie mamuśka i rzeczywiście z tymi opisami o zmeczonym wyglądzie to trochę popuściłaś wodze fantacji. Mamcia jak malowana i sukienka śliczna. A tam swoją drogą to spojrzałam na twój suwaczek i trochę się przestraszyłam że to już tak blisko
KasiaDe ładniusi i zgrabniusi brzuś ;D

Rusałka zapraszam na październikówki :) A Twój brzuszek jest nie taki ogromny ale za to śliczny i zgrabny i nie przejmuj się co kto mówi!!! :-*

Rusałko kiedy się znów pochwalisz brzusiem jestem ciekawa jak wygląda tylko duże zdjęcie prosze 800x600 najlepiej. Ja już jestem sporo tak mi się wydaje bo inni mówią, że na 5 lub 6 miesiac mój brzunio wyglada. Muszę porobic zdjęcia ale jakiegoś lenia mam i tak się zbieram i zbieram. :)

Już pędzę Ines do Ciebie:)- do październikówek

Asiu-Płock - ja zamiesciłam swoj brzuszek 4 dni temu:)..(wciaz do wglądu w naszej galeryjce:) - fotka jak najbardziej aktualna:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry