reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Klamka piekny brzuszek i sexi fotka ;D

Aniu76 brzusio jak najbardziej ciazowy i jeszcze widoczna talia. Zgrabniutka mamusia z Ciebie! :)

reklama
Klamka śliczny masz brzucholek i bardzo ładne zdjęcie
Aniu76 na tym środkowym zdjeciu to nigdy bym nie powiedziała że jesteś w 5 miesiącu ciaży....... talia jak u osy ;D. No ale na tym bokiem to juz się nie wyprzesz ;D

A to z serduszkiem sliczne. Mam takie na karcie ciąży i też muszę mieć taką fotkę ;D ;D ;D ;D

Widzę, że u was sesje zdjęciowe wciąż trwają:)) i zdjęcia coraz odważniejsze ;D A brzusie jak zawsze cudne- bo jakby mogłobyć inaczej. Zreszta teraz nasze brzusie sa bardzo zgrabniutkie, i to chyba najfajnieszy okres- a w szafie coraz więcej ubrań ciążowych- a niebawem już same XXL bedą wisiały:)))

dziewczynki macie wspaniale brzuszki Aniu tak jak pisala sumka nie powiedziala bym ze jestes w piatym miesiacy ale brzuszek widac moj malzonek jak widzial powiedzial ze bedziesz miala dziewczynke nie wiem po czym on to stwierdzil ale u mnie sie nie pomylił wiec i moze i u ciebie sie sprawdzi :laugh: :laugh: a co z reszta brzuszkow dziewczynki robimy zdjecia i pokazujemy ja brzuszki rosna i wasze malenstwa gorace buziaczki

NIe wiem co pisac, bowiem powiedziałyscie za mnie wszytko- nic dodac, nic ujać- brzuszki swietańskie!!! a mamusie bardzo sexi ;D ;D !!!!!

Aniu76 podziwiam talię :) Ja zbyt szczupła nie jestem ale talie zawsze miałam wyraźnie zaznaczoną i to była pierwsza rzecz która mi całkowicie zanikła :( teraz już mi niewiele brakuje żeby moje wymiary były 100-100-100, przy czym brakuje tylko w tym środkowym ;) w bioderkach i biuście to już sobie powolutku tą setke przekraczam :D

Dzieki dziewczyny:)))
Zdjecie z serdudzkiem gdzies wypatrzylam i tez takie chcialam:))bardzo!!
Talia sie uchowala poki co, ciekawe jak dlugo.
Sesje robil mezus, tak jak obiecal:))Moze nastepna za tydzien:)))

Agusia zeby sie sprawdzilo, bo bym bardzo chciala miec dziewczynke. Musze cierpliwie czekac do 23 lutego - wtedy mam USG polowkowe.

A ja rosnę in rosnę mam prawie wymiary jak modelka hihihi
26-09-2005
biust: 88 cm
talia: 68 cm

biodra: 94cm
dla PORÓWNANIA
27-01-2006
biust:94 cm
talia: 88 cm
biodra:95 cm

zamierzam nadal mierzyć się co miesiąc mam nadzieję,że wytrwam w postanowieniu...

reklama
fajne brzuszki dziewczynki:)
Aniu76 ale Ty masz talie, pozazdrościć :)ja juz zapomnialam o swojej bo już jestem grubasem:)
a zdjęcie z serduszkiem jest suuuperanckie ;)

musze zrobić zdjęcia i wkleic tu a zobaczycie jaki grubasek już ze mnie jest a to dopiero 21 tyd hehe

Do góry