reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Agusia masz piekny i duzy brzuszek ciazowy :) I biust masz wiekszy ode mnie ;D

No NO Agusia- brzuszek cudny!! Faktycznie..odpadamy z Klaudysia na wstępie :p..i co do biustu i rozmiaru brzuszka..ale nic to wciaz wierzymy, ze wszystko przed nami :) :)
Ja też zdjecia robię sobie sama..bo meżuś, jak sie już zbierze - to raz dwa i już - starczy:):)(szybko go sesja nudzi i robi ot tak :p , wiec równiez radzimy sobie same ::)
Słyszalam o tym programie- muszę go sciagnąc- dzieki!!

Śliczny brzuszek:) A mojemu mężowi nie mogę dawać aparatu bo jak się dorwie to może mnie pstrykać cały wieczór :D a najchętniej to właśnie brzuszek i piersi z wszystkich stron i najlepiej oczywiście jak już się przebieram...muszę mu uciekać a zdjęcia kasować bo są niecenzuralne ;D

hihi, ja ostatnio tez kasowalam efekty sesji z zaskoczenia pod prysznicem ;D
ale niektore zostawilam, fajnie bedzie pozniej zobaczyc jak sie wygladalo z taki brzucholkiem nago :D
musze jeszcze tylko namowic do jakiejs bardziej artystycznej sesji LOL :laugh:

Klamka, jakaś ty śliczniutka, no ładnie, takie nagości nam tu pokazywać, hihihihihi ;) :laugh:
Brzunio prześliczny !!!!! Buziaki przesyłam, aha, kiedy idziesz na usg?? :) :D

Agusia sliczny brzuszek, taki fajnie zaokraglony.
Klamka - bardzo ladne zdjecie i brzusio tez cudny.

I moj brzunio, zdjecia z dzisiaj 19tydz4dzien:

i jeszcze jedno:

i juz ostatnie:

reklama
Aniu ale cudny ten brzunio :laugh: :D ;D Tak super to serduszko zrobiłaś, oddaje co czujemy do naszych Maleństw ;D

Do góry