Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No NO Agusia- brzuszek cudny!! Faktycznie..odpadamy z Klaudysia na wstępie ..i co do biustu i rozmiaru brzuszka..ale nic to wciaz wierzymy, ze wszystko przed nami
Ja też zdjecia robię sobie sama..bo meżuś, jak sie już zbierze - to raz dwa i już - starczy(szybko go sesja nudzi i robi ot tak , wiec równiez radzimy sobie same :
Słyszalam o tym programie- muszę go sciagnąc- dzieki!!
Śliczny brzuszek A mojemu mężowi nie mogę dawać aparatu bo jak się dorwie to może mnie pstrykać cały wieczór a najchętniej to właśnie brzuszek i piersi z wszystkich stron i najlepiej oczywiście jak już się przebieram...muszę mu uciekać a zdjęcia kasować bo są niecenzuralne ;D
hihi, ja ostatnio tez kasowalam efekty sesji z zaskoczenia pod prysznicem ;D
ale niektore zostawilam, fajnie bedzie pozniej zobaczyc jak sie wygladalo z taki brzucholkiem nago
musze jeszcze tylko namowic do jakiejs bardziej artystycznej sesji LOL :laugh:
Klamka, jakaś ty śliczniutka, no ładnie, takie nagości nam tu pokazywać, hihihihihi :laugh:
Brzunio prześliczny !!!!! Buziaki przesyłam, aha, kiedy idziesz na usg??